Ferrari 599 GTB preparat de Novitec

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 05.09.2009
Germanii de la Novitec Rosso au modificat pentru a treia oara modelul Ferrari 599 GTB. In urma kitului instalat, propulsorul acestuia livreaza 660 CP.

Casa de tuning germana Novitec Rosso si-a pus amprenta pentru a treia oara pe modelul italian Ferrari 599 GTB, insa de data aceasta au optat pentru schimbari estetice si mecanice minore. Reprogramarea sistemului ECU si montarea unei evacuari noi din otel sunt modificarile importante aduse supercarului. Toate acestea au fost botezate simplu Stage 3.

Cu noile modificari aduse, propulsorul bolidului, un V12, livreaza 660 CP, cu 40 CP mai mult decat versiunea de serie. Datorita cresterii vitezei de rotatie a motorului la 8.550 rpm, viteza maxima a masinii a crescut si ea cu 5 km/h, ajungand ca italianul sa poata rula cu 335 km/h. O alta modificare mecanica o constituie suspensiile sport. Acestea se pot adapta in functie de stilul de condus al soferului, iar botul masinii se poate ridica cu 40 mm pentru a putea trece in siguranta de limitatoarele de viteza.

La inceput aminteam si de schimbarile exterioare aduse bolidului italian. Modificarile facute de casa de tuning germana constau in: prelungirea spoilerului din fata, prize de aer marite, blocuri optice pe fond neagru si stopuri cu lumini LED.

De asemenea a fost adaugat un deflector de aer pentru partea din spate si un eleron. Pentru ca pachetul sa fie complet, cei de la Novitec au instalat si jante de 20 si 21 de inch cu spite duble, disponibile in diferite combinatii de culori.

In cazul in care clientii sunt dispusi sa ofere o suma mai mare pentru a-si modifica masina, casa de tuning ofera un interior cu piele Alcantara, volan imbracat in piele sau fabricat din fibra de carbon si de asemenea pedale din aluminiu. Pretul acestui pachet variaza intre 10.490 de Euro si 15.000 de Euro in functie de dorintele clientului.

via | carscoop

Comentarii (1)

  • Turmentatu
    @Cologne

    Bai fratioare vad ca iti permiti sa imi raspunzi la provocare. In primul rand sa iti fie rusine de felul in care vorbesti.Astept scuzele tale.In al doilea rand Pininfarina mort sau viu e peste orice gunoi de Logan , Duster Dustshit. Cand vei invata sa vorbesti atunci sa vii la taticul tau . Sa vad daca ai curajul sa mai zici ceva. Tot respectul pentru cei care au comentat mai putin tie
    0 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru