EXCLUSIV: Volkswagen pregateste un facelift pentru Tiguan

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 14.10.2009
Automarket va prezinta, in exclusivitate pentru Romania, primele fotografii spion cu facelift-ul lui VW Tiguan. Modelul a fost surprins in timpul testelor de catre fotografii de la Carpix.

Desi Volkswagen Tiguan este in productie de numai doi ani, constructorul german pregateste deja un facelift pentru acest SUV compact. Modificarile operate de catre inginerii Volkswagen sunt la nivelul partii frontale a lui Tiguan, care va primi acelasi aspect pe care il are gama constructorului din Wolfsburg. Cel mai probabil, modelul Touareg va primi si el acelasi tratament in perioada urmatoare.

Tiguan va primi o noua capota motor, care va fi proiectata pentru a obtine un rezultat mai bun la testul impactului cu pietonii, precum si un set de blocuri optice noi, alaturi de o noua grila fata si o bara fara redesenata complet. Posteriorul lui Tiguan va ramane neschimbat, deoarece acesta este deja similar cu tendintele din gama actuala Volkswagen. Pentru moment, nu exista informatii privind modificarile aplicate interiorului acestui model, dar este posibil ca VW sa nu schimbe nimic la acest capitol.

Odata cu acest facelift, exista posibilitatea ca Volkswagen sa improspateze si gama de motorizari a lui Tiguan, care va deveni mai economica si mai ecologica. Constructorul german ar putea introduce si o versiune hibrida a lui Tiguan, dar acest lucru ar putea avea loc abia peste cativa ani, la lansarea celei de-a doua generatii a acestui SUV compact.

Facelift-ul lui Volkswagen Tiguan ar trebui sa debuteze pe piata in cea de-a doua jumatate a anului viitor.

 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru