Elon Musk: Noua Tesla Roadster, în producție până în 2025

de Alexandru Monenciu
Luni, 05.08.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noua Tesla Roadster ar urma să intre în producție până în 2025. Anunțul a fost făcut chiar de șeful mărcii americane, Elon Musk.

Prototipul noii Tesla Roadster a fost prezentat în 2017. La acea vreme, oficialii mărcii americane susțineau că producție va debuta în 2020, dar apoi au urmat mai multe amânări.

Acum, cu ocazia prezentării rezultatelor financiare din al doilea trimestru al anului, Elon Musk a oferit câteva informații și despre noul Roadster. Potrivit acestuia, producția ar urma să înceapă până în 2025.

"În ceea ce privește Roadster-ul, am finalizat o mare parte din proiectare. Mai sunt câteva îmbunătățiri pe care dorim să le implementăm, dar plănuim să începem producția anul viitor. Va fi ceva special," susține Musk.

Cu aceeași ocazie, șeful Tesla a precizat că debutul noului Robotaxi a fost amânat pentru data de 10 octombrie. Mai mult, Model 3 și Model Y vor primi versiuni mai accesibile în 2025.

via Autoblog.it

Comentarii (4)

  • Pai parca planeta era pe "marginea prapastiei", s-a intampat intre timp? Ce problema rezolva roadsterul asta? Aceiasi intrebare se potriveste si pentru Cybertruck.

    Trilioane pe bursa, zero probleme rezolvate in viata reala.
    6 0
  • George Simion
    de cand il astept!! decapotabila suprema!
    3 2
  • Așa da… va prelua “poziția” de cea mai vândută mașină ever de la model Y… sau nu… “Tesla suspendă extinderea fabricii din Europa, după o scădere drastică a vânzărilor de mașini electrice. Nu vom cheltui miliarde dacă piața nu cere asta!”.
    Și lăsați focile pe uscat??? Acuma când “se aprind” de la orice fărâmă de știre.
    Electricele au reușit să devină (în direct și în premieră) din mașina viitorului direct în mașina trecutului, cu sute de miliarde au aruncate la gunoi.
    2 2
  • Alt anunt pentru investitori. Culmea, exact cand Musk pierde la bursa 6 miliarde.
    Trebuie sa creasca cumva actiunile.
    Il tot anunta si il grabeste pentru a creste valoarea actiunilor si va fi un fiasco ca Cybertruck.
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru