Ediție specială pentru Bentley Bentayga, inspirată de lumea iahtingului

de Alexandru Monenciu
Joi, 26.09.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bentley anunță o nouă ediție specială pentru SUV-ul Bentayga. Inspirată de lumea iahtingului, aceasta este denumită Bentayga EWB Azure Riviera Collection.

Anul trecut, constructorul britanic de automobile prezenta ediția specială Riviera Collection, inspirată de lumea iahtingului, a modelului Continental GTC. Acum, clienții pot comanda această variantă exclusivistă și alături de SUV-ul Bentayga EWB, adică versiunea cu ampatament lung.

Noul Bentley Bentayga EWB Azure Riviera Collection are o culoare exterioară Albastru Aegean, care imită nuanțele de albastru pe care le are Marea Mediterană pe Coasta de Azur. Avem apoi un set de jante de 22 de inch.

Pentru interior, britanicii au pregătit cele mai rafinate materiale, dar și o temă în trei culori: Brunel, Linen și Autumn. Ornamentele Pale Pinstripe Veneer sunt inspirate de lemul de tec utilizat la ambarcațiuni. Nu lipsesc broderiile speciale de pe scaune.

Că tot veni vorba de scaune, ediția specială este echipată cu scaunele Airline, care pot fi reglate pe 22 de direcții și au un sistem inteligent de climatizare. Volanul cu trei spițe este îmbrăcat în piele bicoloră și are funcție de încălzire.

Noul Bentley Bentayga EWB Azure Riviera Collection este destinat piețelor europene.

via Bentley

Comentarii (1)

  • @autor
    Corect este: “yachting”
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru