Ediție limitată Porsche 911 Turbo 50 Years: vor fi produse 1.974 exemplare

de Alexandru Monenciu
Vineri, 16.08.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pentru a marca 50 de ani de 911 Turbo, Porsche a prezentat o ediție limitată pentru cea mai recentă generație a celebrului model. Aceasta va fi replicată în doar 1.974 de unități la nivel global.

În 1974, constructorul german de automobile prezenta lumii întregi modelul 911 Turbo. Acum, pentru a marca aniversarea de cinci decenii a acestei versiuni, Porsche prezintă ediția limitată 911 Turbo 50 Years (bazată pe 992.1).

Dotarea standard include o serie de elemente grafice, care te duc cu gândul la conceptul 911 RSR Turbo din 1973. Apoi, mai multe elemente de caroserie sunt vopsite în nuanța contrastantă Gri Anthracite.

Nu lipsesc accente Turbonite, dar nici emblemele speciale Turbo 50.

Pentru interior, Porsche a pregătit inserții din tartan pentru scaune și portiere, accente în culoarea Turbonite, microfibră RaceTex pentru plafon și logo-ul Turbo 50 poate fi regăsit pe ornamentele pragurilor, dar și pe tetierele scaunelor.

Cei care vor un Porsche 911 Turbo 50 Years mai special, pot bifa pachetul opțional Heritage Design. Plusează cu nuanța exterioară Verde Aventurine Metallic, elemente grafice mate și capotă vopsită în Gri Brilliant.

Nu în ultimul rând, jantele Sport Classic, finisate în alb și gri, vin cu embleme retro.

Sub capotă regăsim motorul de 3.7 litri, twin-turbo, care dezvoltă 650 CP și 800 Nm.

Pachetul este completat de transmisia automată PDK cu 8 rapoarte și sistem de tracțiune integrală.

Sistemul de evacuare sport, cu terminații negre, și suspensia sport PASM sunt standard. Aceasta din urmă scade garda la sol cu 10 milimetri.

Așa cum spuneam, noul Porsche 911 Turbo 50 Years va fi replicat în doar 1.974 de exemplare, disponibile la nivel global.

via Porsche

Comentarii (1)

  • masina e splendida, toata gama, nu doar asta, preturile in schimb sunt pornografie cu violuri
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru