Ediție limitată pentru Subaru BRZ, disponibilă exclusiv în Italia. Preț de 49.500 de euro

de Tiberiu Safta
Vineri, 13.10.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Subaru a lansat o nouă ediție specială pentru modelul de performanță BRZ. Noua ediție aduce elemente aerodinamice noi, jante noi și o evacuare nouă, iar aceasta este disponibilă doar în Italia.

Constructorul japonez tocmai a dezvăluit o ediție specială nouă pentru BRZ, care va fi disponibilă numai în Italia. Noul model este botezat BRZ Touge și aduce câteva noutăți de natură estetică, dezvoltate de STI, divizia de performanță a celor de la Subaru.

Noua ediție limitată primește un pachet aerodinamic nou. Acesta include un spoiler față, praguri noi, un eleron, un difuzor și extensii aerodinamice noi pentru bara din spate. Alături de asta, BRZ Touge este vopsit exclusiv în nuanța de albastru Pearl, iar ediția specială primește și jante exclusive OZ Superleggera aurii de 18 inch.

În completarea exteriorului avem și o evacuare nouă, creată de italienii de la Supersprint.

Noutăți avem și în habitaclu, acolo unde scaunele sunt îmbrăcate în piele în combinație cu alcantara. În zonele șezutului și spătarului sunt prezente dungi roșii exclusive, precum și cusături vopsite în aceeași culoare și aflate în contrast cu negru. În standard, noul Subaru BRZ Touge primește faruri LED adaptive, scaune sport, ecran central de 8 inch și un sistem audio cu 6 incinte.

Motorul este, în schimb, neatins față de versiunea obișnuită. Astfel, unitatea boxer cu 4 cilindri de 2.4 litri dezvoltă 234 de cai putere și 250 Nm. Motorul este cuplat la o cutie manuală cu 6 trepte, iar BRZ Touge primește și un diferențial cu alunecare limitată.

Noua ediție specială Subaru BRZ Touge va fi produsă în doar 60 de exemplare. Așa cum spuneam, aceasta va fi disponibilă numai în Italia, la un preț de 49.500 de euro.

via Subaru

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru