Ediția limitată Fiat 500 Tributo Trepiuno: nuanță exterioară specială și interior bicolor

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 06.03.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fiat prezintă o nouă ediție limitată pentru modelul 500. Denumită 500 Tributo Trepiuno, aceasta este un omagiu adus conceptului care a stat la baza versiunii moderne a celebrului model italian.

Generația modernă a lui Fiat 500 a debutat în 2007, dar designul modelului italian a fost inspirat de un concept prezentat cu trei ani în urmă. Este vorba despre Trepiuno, un concept lansat la Geneva, în data de 4 martie 2004.

Pentru a marca cele două decenii care au trecut de la momentul lansării conceptului Trepiuno, Fiat prezintă acum o ediție limitată pentru modelul 500. Aceasta a fost denumită 500 Tributo Trepiuno și este bazată pe versiunea 500 Hybrid.

Ediția Fiat 500 Tributo Trepiuno propune o nuanță exterioară specială, un set de jante cu finisaj lucios, accente roșii pentru stopuri și vechea siglă Fiat, cu fundal albastru.

În habitaclu regăsim o temă bicoloră. Bordul este acoperit cu schițele conceptului Trepiuno, iar scaunele față sunt brodate cu inscripția "Trepiuno XX".

Din păcate, Fiat nu a precizat în câte exemplare va fi replicată această ediție limitată. Știm doar că toate vor fi certificate și vor fi comercializate direct de departamentul Stellantis Heritage.

via Carscoops

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru