Dacia la Dakar: Primele teste cu Sandrider au fost finalizate

de Alexandru Monenciu
Joi, 06.06.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Dacia se pregătește intens pentru ediția din 2025 a legendarului Raliu Dakar. Primele teste cu modelul Sandrider au fost finalizate cu foarte puține probleme pentru piloți și echipa tehnică.

Toată lumea știe deja că producătorul de la Mioveni va concura în legendarul Raliu Dakar în 2025. Mai mult, cu ceva timp în urmă am putut admira și prototipul dezvoltat pentru această ocazie, adică așa numitul Sandrider.

Acum, Dacia anunță că sistemele lui Sandrider au fost verificate la Millbrook Proving Ground din Marea Britanie. Apoi, echipa a călătorit în Țara Galilor, la baza Sweet Lamb, pentru prima sesiune de teste în condiții reale.

După, au urmat 4 zile de teste intense la Chateau de Lastours, în sudul Franței. Aici, cele trei echipaje au testat cu succes noul Sandrider. Piloții și echipa tehnică au întâmpinat puține probleme, după cum au transmis reprezentanții Dacia.

Următoarea sesiune de dezvoltare se va desfășura în Maroc, în perioada 28 iunie-5 iulie. Aici, Dacia Sandrider va experimenta un teren asemănător cu cel al Raliului Dakar.

Ediția din 2025 a celei mai dificile probe de rally-raid din lume va avea loc în intervalul 3-17 ianuarie.

via Dacia

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru