Dacia Duster primește un kit de off-road: costă 5.000 de euro

de Alexandru Monenciu
Vineri, 14.06.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul de la Mioveni anunță debutul kit-ului Adventure, dedicat celei mai noi generații Duster. Kit-ul costă 5.000 de euro și poate fi comandat numai alături de versiunea TC3 130 cu 4x4.

După cum am aflat pe pielea noastră atunci când am testat noua generație Dacia Duster, SUV-ul producătorului de la Mioveni se descurcă foarte bine în off-road. Dar, dacă vrei să forțezi nota, Dacia îți sare în ajutorul cu noul kit Adventure.

Dedicat versiunii Duster TCe 130, cu tracțiune integrală, kit-ul pentru off-road include suspensii Koni înălțate (+30 mm), anvelope BF Goodrich All-Terrain, jante de tablă de 16 inch, scut motor din duraluminiu de 6 mm și un scut, din oțel de 2.5 mm, pentru diferențialul spate.

Kit-ul pentru off-road include și câteva accesorii precum barele de pavilion transversale, un suport de plafon și lumini LED adiționale.

Clienții pot comanda kit-ul Adventure începând cu a doua parte a lunii iunie, alături de noul Duster, în toate reprezentanțele Dacia din țara noastră. Primele livrări sunt programate să înceapă în luna septembrie.

Așa cum spuneam, kit-ul pentru off-road costă 5.000 de euro.

via Dacia

Comentarii (9)

  • Ce bine arata echipat cu anvelopele astea.
    30 22
  • e faina asta, platesti sa primesti jante de tabla
    10 16
  • Tu cu ce fel de jante faci off-road, Nico?
    22 12
  • Banditos
    La modul general arata bine. E ceea ce stim pana in anii 2000 ca masina de teren. Dupa aia s-a trecut la SUV asa cum unii au trecut la pachetul "muschi si gleznute goale"
    22 13
  • Jian de la Calafat
    Dacia, din nou, se dovedeste neinspirata.
    Daca ofereau 2.0 dCi cu 160 cai in acesti 5k chiar era pachetul off road perfect.
    9 20
  • Dacia Egunoi
    https://www.facebook.com/watch/?v=390427067373105

    Între atâtea accesorii, Dacia n-ar putea oferi și pachetul mașină reală?!?
    3 25
  • O porcarie scumpa si inutila. Cu motorul ala e o gluma proasta. La fel cu tot ce face Resho in Romania de ceva ani deja. Dar ca de fiecare data se vor gasi natangi sa dea cu banu'... :)
    4 21
  • Kitul respectiv costa cam 2000-2300 euro, luat pe bacati, trebuie sa fi fraier sa dai dublu. Cat despre offroad cu motorasul ala, e ca si in bancul cu crocodilul: zboara, dar mai razant.
    5 2
  • Cea mai mare mizerie de masina, trebuie sa fii dus rau cu pluta sa iei asa ceva. La orice ora as lua un SH in loc de mizeria cu motor de drujba la +20000 de eur.
    2 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru