Croații de la Rimac pregătesc un nou hypercar electric. Ar putea fi denumit Radical

de Alexandru Monenciu
Marti, 13.08.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Rimac Automobili a publicat, pe pagina oficială de Instagram, două imagini teaser cu ceea ce pare a fi un model nou sau o versiune nouă a hypercar-ului Nevera.

Popularitatea croaților de la Rimac a crescut vertiginos în ultimii ani, mai ales după preluarea Bugatti. Desigur, și hypercar-ul Nevera a avut contribuția lui.

Acum, compania fondată de Mate Rimac pregătește fie un model nou, fie o versiune nouă pentru Nevera. Cel puțin asta înțelegem din cele două imagini teaser publicate pe rețelele de socializare. Orice ar fi, din descriere reiese că ar putea fi denumit Radical.

Prima imagine trădează partea frontală a noii mașini, iar cea de-a doua se concentrează pe un eleron fix.

Misterul va fi deslușit în cadrul Monterey Car Week, eveniment care se află în plină desfășurare.

via Rimac Automobili

Comentarii (6)

  • Au reusit cumva sa vanda toate exemplarele de Nevera? Ultima data dadea de inteles nene Rimac ca nu prea se inghesuie lumea la ele.
    1 2
  • Diana Șosoacă
    Explicatia-i alta....
    Aveau nevoie de o infuzie de marketing dupa esecul cu Nevera pe Nordschleife, asta fiindca n-au reusit sa coboare sub pragul psihologic de 7 minute, chiar daca au avut un top speed apreciabil, 353 km/h si cca. 2000 CP la dispozitie, Nevera fiind aproape ridiculizata de un sedan cu *doar* 1100 CP, Taycan Turbo GT.
    Asadar, problema acuta a Neverei este reprezentata de gestionarea greutatii apreciabile acolo unde este greu voinicului aflat pe circuite, in viraje.
    1 2
  • Cayman GT4 RS Manthey
    7:03 cu 500 cai putere.

    P.S. Nu este excesiv sa numim Rimac Nevera hypercar ?
    0 2
  • Nu "un nou" pentru ca nevera nu e hipercar.
    Este un gran tourer sau ceva de genul. Vezi tipul de caroserie, care seamana cu un coupe generic, si nu cu vreun supercar sau hypercar. Parbrizul tre sa porneasca de deasupra rotii fata si sa fie cat mai inclinat, ideal sa fdaca o singura linie cu capota din botul masinii.
    1 0
  • Jian de la Calafat
    Bine că măcar ruleaza cu 275 km pe oră in marșarier :-))
    0 1
  • George Simion
    nevera e cu 3 generatii peste porsh. nu se compara!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru