Criza de roviniete in Romania
- Printeaza
- Comenteaza
- Trimite pe:
Livrarile de roviniete sunt sub cerere dupa ce o firma participanta la licitatia pentru tiparirea acestora a depus o contestatie. Situatia ar urma sa revina la normal in cel mult o saptamana.
Mihai Grecu, directorul general al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri, a declarat astazi: "O contestatie facuta de o firma care a participat la licitatie a condus la intarzierea reimprospatarii stocului de roviniete. Situatia se va normaliza in cel mult o saptamana."
Referitor la situatia din vama Nadlac, unde se formeaza cozi la sensul de intrare in tara deoarece exista un singur angajat pe tura care vinde roviniete, seful Companiei de Drumuri a afirmat ca personalul va fi suplimentat la patru-cinci angajati pana la sfarsitul saptamanii. "Este penibil ce se intampla la Nadlac. Am discutat astazi cu directorul Regionalei CNADNR Timisoara si am convenit sa fie suplimentat numarul angajatilor din vama. Esential este sa fie reluata vanzarea rovinietelor si in benzinarii", a mai declarat Grecu.
Incepand din luna iunie, rovinieta poate fi achizitionata pentru o perioada de sapte zile, 30 de zile, trei luni, sase luni sau 12 luni. Rovinietele sunt distribuite prin intermediul oficiilor postale, benzinarii si centrele Companiei de Drumuri.
Adauga un comentariu
Ultimele stiri din Intern
-
Galeria Țiriac Collection, cea mai mare colecție privată de automobile din România, tocmai a primit două exponate noi. Este vorba despre două modele Porsche 911, dintre care unul este GT3 R Rennsport, un model produs în doar 77 de exemplare. (04.12)
-
Potrivit noilor date furnizate de Asociația Constructorilor de Automobile din România, vânzările de mașini noi în România au scăzut cu 8 în luna noiembrie. Pentru ultimele 11 luni, vânzările au rămas în creștere față de anul trecut. (02.12)
-
Un nou studiu al pieței de mașini second hand din țara noastră arată că mai multe mașini au trecut prin mai mult de două schimbări de proprietar. Există cazuri în care mai multe mașini au trecut prin mâinile a nu mai puțin de 24 de proprietari diferiți pe parcursul vieții acestora. (28.11)
- Skoda Kylaq a intrat în producția de serie în India. Preț de pornire, 8.700 de euro
- Primul exemplar Alfa Romeo 33 Stradale a fost livrat
- Dacia: 10.000 de comenzi înregistrate, în 2024, pe platforma de vânzări online
- Honda Prelude se întoarce. Din 2026 și în Europa
- BMW: Toate modelele diesel, produse în Germania, alimentate inițial cu ulei vegetal hidrotratat
PS: scriu cu litere mici "timisoara" pt. ca nu merita litere mari nici macar una.
Ai grija sa cumperi, pt ca amenda este de 150 euro (in Ungaria).
oricum, aia au drumuri bune si imi convine sa platesc rovinieta, dar la noi pe langa banii de rovinieta, mai dau bani si pe piese de masina pe care le rup prin "traditionalele" cratere ce cresc pe drumurile petriei.