Continental înființează un nou laborator de testare la Timișoara

de Tiberiu Safta
Marti, 23.07.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Continental a anunțat oficial înființarea unui nou laborator de testare la Timișoara. Noua facilitate este una dintre cele mai mari laboratoare ale companiei din Europa.

Producătorul german de anvelope Continental a înființat un nou laborator de testare la Timișoara. Noul laborator face parte din rețeaua europeană a diviziei ContiTech și include spații de testare noi, utilaje noi și tehnologii moderne de ultimă generație.

Laboratorul se întinde pe o suprafață de 800 de metri pătrați și are destul spațiu pentru a găzdui nu mai puțin de 23 de ingineri și tehnicieni. Printre testele care se vor desfășura în acest laborator, amintim de: încercări termice și mecanice, tomografie computerizată, microscopie și macroscopie metalografică de precizie, solicitări de impuls presiune, teste de vibrații și verificarea tehnică a curățeniei produselor.

„Acest nou laborator de testare reprezintă o realizare semnificativă pentru echipa noastră și pentru întreaga comunitate ContiTech”, a declarat Marius Todoran, Head of Project Management al departamentului Segment Thermal Solutions în cadrul ContiTech Timișoara. „Ne propunem să continuăm să dezvoltăm și să inovăm, asigurându-ne că rămânem în vârful industriei și că îndeplinim cu succes cerințele și specificațiile clienților noștri din întreaga lume”, a mai adăugat acesta.

În prezent, ContiTech Timișoara produce 18 milioane de curele de transmisie pentru autoturisme, mașini industriale, vehicule comerciale și aplicații industriale pe an, precum și circa 10 milioane de linii de aer condiționat pe an.

via Continental

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru