Continental deschide două centre publice de vaccinare împotriva COVID-19 la Timișoara și Sibiu

de Paul Cosma
Marti, 23.03.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Compania germană Continental, cu peste 20.000 de angajați în România, a anunțat deschiderea a două centre publice de vaccinare împotriva COVID-19 în Timișoara și Sibiu, două dintre locațiile unde își desfășoară activitatea pe plan local.

Mediul privat se implică și el în campania națională de vaccinare, prin care cetățenii României să aibă posibilitatea de a dobândi imunitate în lupta cu noul coronavirus SARS-CoV-2.

De astăzi, la Timișoara și în Sibiu, două noi centre publice de vaccinare încep să primească persoanele care s-au programat aici.

Centrul din Timișoara a fost utilat cu sprijinul Continental Automotive, în colaborare cu Bega Group, Direcția de Sănătate Publică Timiș și Primăria Timișoara. Costurile pentru infrastructura, amenajarea și utilarea noului centru public de vaccinare au fost suportate de Continental Automotive Timișoara, în timp ce Bega Group a pus la dispoziție spațiul.

Noul spațiu este amplasat în complexul comercial din sensul giratoriu Calea Buziașului, nr. 11 și este disponibil tuturor persoanelor care doresc să se vaccineze, prin programare pe platforma națională https://vaccinare-covid.gov.ro/platforma-programare, pe lista de așteptare.

La inițiativa Continental, tot de astăzi se deschide un centru de vaccinare în incinta din Sibiu a companiei.

Costurile pentru infrastructura noului centru public de vaccinare au fost suportate de către companie.

Modalitatea de înscriere în platformă este cea standard: din contul personal, oricine poate opta să se vaccineze în centrul pe care îl preferă. Data și ora vor fi comunicate în urma înscrierii pe lista de așteptare, prin SMS și e-mail. Odată cu programarea pentru doza inițială, se va genera automat şi programarea pentru rapel.

Via Continental

 

Comentarii (2)

  • Falken
    Da' daca sunt angajat Continental si refuz vaccinul din motive obiective,patesc ceva?Niciun bat in roata,o mustrare verbala,o amenintare mai pe ocolite cu datul afara?
    11 5
  • Era o vorba.
    ''Corporatiile conduc lumea!''
    Oare o maiu fi adevarata?

    PS: lista corporatii:
    Continental
    astia cu vaxcine
    Fackbook
    etc
    Ati prins ideea!
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru