Conceptul BMW Skytop ar putea intra în producție

de Tiberiu Safta
Marti, 28.05.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Potrivit unui oficial al mărcii, există șanse ca noul concept BMW Skytop să fie transformat în model de serie. În acest caz, noul model ar urma să fie produs în serie foarte limitată.

În urmă cu câteva zile, BMW a prezentat oficial noul concept Skytop, un roadster cu motor V8, dezvăluit în cadrul ediției din acest an a Concursului de Eleganță Villa d’Este. Noul concept a primit multe reacții pozitive din partea publicului, iar datorită acestui lucru, BMW ia în considerare posibilitatea de a transforma noul concept într-un model de serie produs în numere mici.

Această informație a fost confirmată de către Adrian van Hooydonk, șeful de design al mărcii bavareze. El precizează că o eventuală versiune de serie a conceptului Skytop ar urma să fie produsă în numai 20 sau 25 de exemplare. Mai mult, în cazul în care BMW decide să transforme noul concept într-un model de serie, acesta ar putea fi lansat până în 2026.

Noul concept BMW Skytop este bazat pe modelul de performanță M8 Cabrio Competition și primește o caroserie nouă, inspirată de modelele Z8 și 503, precum și un motor V8 de 4.4 litri care dezvoltă 625 de cai putere.

via Motor1

Comentarii (3)

  • un design spectacol, cu linii mai degraba de yaht decat de masina.

    de plantat ocazional in fata la casino de monte carlo si in rest, de invechit in garaje scumpe, in vederea revanzarii ei peste ani la pret x10.
    4 1
  • Ar fi foarte bine dacă l-ar produce. Pentru design.
    3 0
  • În serie și limitat, cam greu de pus în aceeași propoziție. Nu mă refer doar la definițiile conceptelor ci la context.
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru