Citroen Ami, transformat într-un buggy de plajă electric

de Tiberiu Safta
Marti, 15.10.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Citroen a prezentat oficial un nou concept în cadrul Salonului Auto de la Paris. Acesta se numește My Ami Buggy Vision și este un concept care anunță un buggy de plajă electric.

Constructorul francez continuă seria de premiere în cadrul Salonului Auto de la Paris. Simultan cu lansarea noii versiuni facelift a lui Ami, Citroen a prezentat acum și un concept bazat pe noul model. Conceptul poartă numele My Ami Buggy Vision și, așa cum reiese din nume, este un buggy electric destinat plajelor.

Față de modelul de serie, noul My Ami Buggy Vision renunță la portiere convenționale în favoarea unora desenate sub forma unor tuburi pentru un aspect robust. De asemenea, Citroen a înlocuit roțile de stradă cu anvelope de teren și cu jante de oțel, iar în portiera din dreapta este integrat și un suport pentru o placă de surfing.

Pe plafon este montat o bară de proiectoare LED, precum și un mic eleron pentru un aspect mai atractiv. Conceptul este vopsit într-o nuanță de albastru Midnight, care arată mai degrabă a mov.

Noutăți sunt vizibile și la interior, în special la scaune, care primesc perne noi. Tapițeria este vopsită în roșu Infrared și este preluată de la conceptul Citroen Oli.

Deocamdată, Citroen nu a precizat dacă noul concept My Ami Buggy Vision va fi transformat în model de serie.

via Citroen

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru