Chinezii iau cu asalt Salonul Auto de la Paris. BYD va prezenta un nou model european

de Alexandru Monenciu
Joi, 26.09.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Chinezii de la BYD au confirmat prezența la ediția din 2024 a Salonului Auto de la Paris. Printre altele, va fi prezentat un nou model gândit pentru piața europeană.

În 2022, chinezii de la BYD au participat, pentru prima oară, la Salonul Auto de la Paris. De atunci, marca asiatică a început asaltul pieței europene, o piață pe care vrea să rămână pe termen lung.

Tocmai de aceea, BYD și-a confirmat prezența la ediția din 2024 a Salonului Auto de la Paris. Evenimentul se va desfășura în intervalul 14-20 octombrie, în capitala Franței.

Aici, chinezii își vor prezenta gama actuală de modele, dar și un nou model gândit pentru piața europeană. Totodată, brand-ul de lux Yangwang va fi prezent, în premieră, în Franța, cu modelul U8.

Participarea la Salonul Auto de la Paris nu este întâmplătoare, având în vedere că Franța este una dintre piețele cheie pentru BYD.

via BYD

Comentarii (3)

  • Ii dor ochii pe unii cand vad stiri despre electrice chinezesti.
    Francezii care au Peugeot, Renault...sa cumpere ei chinezarii???
    Se aude la romanasi?
    2 7
  • Banditos
    "Yangwang"

    ce imi plac mie latraturile astea ce tin loc nume
    5 5
  • Ai date despre vânzările acestor mărci în Franța și sunt peste Renault și Peugeot ? Lansările " e una ", vânzarea e alta, tu confunzi toate știrile ca fiind din China .
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru