Chevrolet confirmă data lansării noului Corvette ZR1

de Tiberiu Safta
Vineri, 21.06.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Chevrolet a confirmat oficial data lansării noului Corvette ZR1, cea mai puternică versiune a modelului de performanță. Noul model va fi dezvăluit oficial la sfârșitul lunii iulie.

Noua generație Chevrolet Corvette ZR1 se anunță a fi cel mai puternic Corvette produs vreodată. Potrivit zvonurilor, noul model ar urma să primească un motor care va dezvolta peste 800 de cai putere.

Chevrolet nu a oferit mai multe detalii despre noul model, însă acum aflăm data lansării oficiale a celui mai puternic Corvette din istorie. Cu această ocazie, constructorul american a publicat un nou clip teaser cu viitorul model, care va fi dezvăluit oficial în 25 iulie.

De multă vreme, versiunea ZR1 a fost cea mai puternică versiune a celui mai iubit model de performanță american. Odată cu lansarea noii generații, prima cu motorul amplasat central, au apărut zvonuri că, pe parcursul producției lui Corvette C8, va exista o versiune chiar mai puternică decât ZR1. Aceasta ar urma să poarte numele Zora și ar putea fi primul Corvette de serie care să dezvolte 1000 de cai putere.

via Chevrolet

Comentarii (3)

  • A ajuns 1000cp la masini medii ... crazy stuff, va fi nenorocire pe sosele
    1 2
  • Pt model +2025, slabut pt ce se pretinde a fi muscle car de top, 800cp.
    Mai acu 20 ani ar fi fost ceva demn de wow.
    Nah, ce sa-i faci tehnologia pe combustie, a trecut deja de apogeu si e in declin, nu mai reuseste sa adauge performanta.
    0 2
  • George Simion
    800+ si ieftini! dar pacat ca ii baga turbe..
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru