BMW prezintă conceptul Skytop: V8 cu 625 CP și plafon din piele

de Alexandru Monenciu
Sambata, 25.05.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul german de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul concept Skytop. Mașina va fi expusă în cadrul Concursului de Eleganță Villa d'Este.

Concursul de Eleganță Villa d'Este este pe cale să își primească vizitatorii pe malul lacului Como din Italia. Ca de obicei, germanii de la BMW au pregătit ceva special pentru acest eveniment, iar aici ne referim la noul concept Skytop.

Sub această caroserie modelată de artizanii BMW se ascunde un Seria 8 echipat cu cel mai puternic motor V8 al mărcii. Este vorba despre unitatea de 4.4 litri, care echipează M8 Competition, și care dezvoltă 625 de cai putere.

Designul roadster-ului a fost inspirat de modele celebre ca BMW Z8 și 503. Pe lângă culoarea exterioară creată special la uzina BMW din Dingolfing, conceptul Skytop integrează o pereche de faruri LED cu cel mai subțire profil disponibil în prezent.

Plafon detașabil este împărțit în două părți și este confecționat din piele.

Așa cum spuneam, noul concept BMW Skytop va fi expus în cadrul Concursului de Eleganță Villa d'Este.

via BMW

Comentarii (6)

  • Un concept foarte interesant în sensul ca are interior de serie, preluat de la seria 8, iar motorizarea V8 arată că Bmw nu renunță deocamdată la așa ceva, ar fi frumos acest limbaj de design pe un model de serie .
    3 2
  • Biemvieu
    În sfârșit a reușit și bmw să facă o mașină frumoasă.

    E chiar prea frumoasă ca bmw (adepții designului hidos și exagerat) să aibă capacitatea de a transforma acest concept într-o mașină de serie.
    4 2
  • Nu puteau sa folosească designul asta și la modelele actuale, în loc de hidoșeniile pe care le-au lansat în ultimii 5 ani?
    2 2
  • Banditos
    Cu cat ma uit mai mult la conceptul asta cu atat mi se pare mai inteligent desenat.

    Mare pacat ca nu vor indrazni sa il puna pe sosele.
    7 2
  • Chiar surprinzător ca au venit cu așa ceva, superbă abordare… mai ales ca doar bombe lansează de o vreme. Sper să se inspire pentru următoarele lansări ale versiunilor existente, ca în forma actuală nu are piață pentru a se justifica decizia de a lansa un model de serie.
    1 3
  • Mircea Badea
    tot are un aer de hitler. pielea aia tine un an?
    1 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru