BMW confirmă data lansării viitorului M5 Touring

de Tiberiu Safta
Miercuri, 31.07.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a confirmat oficial data lansării noului M5 Touring. Versiunea de performanță a Seriei 5 Touring va fi dezvăluită în cadrul Concursului de Eleganță de la Pebble Beach din Statele Unite.

Mai devreme în acest an, BMW a prezentat lumii întregi cea de-a 7-a generație M5. Noul model de performanță este și primul care primește un motor hibrid, în configurație V8 și care dezvoltă 727 de cai putere.

Acum, ne pregătim să facem cunoștință în curând și cu noul M5 Touring, varianta break a modelului de performanță. Constructorul bavarez tocmai a confirmat data lansării noului model, care va fi prezentat în cadrul Concursului de Eleganță de la Pebble Beach din Statele Unite. Tot acolo va fi prezentat și un exemplar unicat special al lui M5 Sedan.

Lansarea noului BMW M5 Touring va avea loc în 15 august. Producția noului model va începe în noiembrie, iar livrările vor începe abia din primăvara anului viitor.

via BMW

Comentarii (2)

  • Am vazut cateva touring-uri din noua serie 5 prin Europa si trebuie sa recunosc ca au ceva seducator in ele, la fel si varianta sedan.

    Am hulit noua generatie pentru design cand le-am vazut in poze, dar pe strada are sens, mai ales in culoarea alba.

    Nu pot spune asta si despre clasa E, care arata la fel si in poze si pe strada, nu transmite nimic.
    3 2
  • Panaramele electrice nimic? sau aveti treaba in bucatarie!
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru