BMW a înregistrat prefixul i pentru viitoarea gamă MegaCity

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 22.12.2010
BMW a înregistrat prefixul i şi primele nouă modele ale noii sale sub-mărci. Prima creaţie va debuta pe piaţă în 2012, iar următoarele vor apărea începând cu anul 2013.

BMW a aplicat un patent pentru prefixul i şi pentru modelele i1, i2, i3, i4, i5, i6, i7, i8 şi i9. Noua sub-marcă a celor de la BMW va avea, în primă fază, nouă modele, care ar putea fi ori versiuni ale actualelor modele din gamă optimizate pentru eficienţă maximă, fie modele noi, de sine stătătoare, care aveau nevoie de o denumire nouă. Debutul noilor modele este aşteptat pentru anul 2012, deci ne putem aştepta la prototipuri surprinse de fotografii spion în decursul anului 2011.

Primul MegaCity Vehicle de la BMW va fi prezentat în forma concept la Salonul Auto de la Detroit din 2011. Modelul este 100% electric şi beneficiază de o caroserie din fibră de carbon. Respectiva caroserie este dezvoltată pentru eficienţă maximă, fiind dezvoltată pentru un nivel optim de rezistenţă şi durabilitate dar pentru costuri de producţie cât mai reduse. Versiunea de producţie a conceptului care va debuta la Detroit în 2011 va fi comercializată în reţeaua BMW începând cu 2013.

Potrivit lui Adrian Van Hooydonk, designer BMW, noua sub-marcă le va oferi nemţilor posibilitatea de a inova şi de a integra design-ul BMW şi calitatea germană într-un produs nou. Totodată, introducerea noii mărci le va permite să nu piardă clienţi noi în timp ce vor încerca implementarea unor modele şi tehnologii noi.

Via | E90Post

Comentarii (1)

  • nu inteleg...ati atasat un concept-car de a lui Avarvarei, pe net "umbla" concepte muult mai apropiate de ce ar putea fi MegaCity
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru