Bentley are un CEO nou: Frank-Steffen Walliser este creatorul lui Porsche 918 Spyder

de Tiberiu Safta
Miercuri, 29.05.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bentley va avea un nou CEO începând din această vară. Noul șef al mărcii britanice de lux va fi Frank-Steffen Walliser, creatorul legendarului Porsche 918 Spyder. El va veni în locul lui Adrian Hallmark din 1 iulie.

În luna martie a acestui an, Adrian Hallmark, fostul șef al mărcii, și-a dat demisia în mod neașteptat de la conducerea Bentley. În același timp, el a fost numit noul CEO al celor de la Aston Martin, o poziție pe care o va ocupa începând din toamna acestui an.

Acum, după 3 luni în care Bentley a rămas fără șef, constructorul britanic de mașini de lux a anunțat oficial noul CEO al său. Acesta este Frank-Steffen Walliser, care vine de la Porsche. De altfel, Walliser este coordonatorul de proiect al legendarului Porsche 918 Spyder, fiind considerat omul din spatele hypercar-ului german.

Frank-Steffen Walliser a fost angajat la Porsche încă din 1995 și a deținut numeroase funcții în interiorul companiei. El a fost chiar și directorul diviziei de motorsport a mărcii germane.

„Abordez acest rol cu mult respect și aștept cu nerăbdare să am o echipă în Crewe care a dat dovadă de performanțe impresionante în ultimii ani”, a declarat Walliser. „Transformarea continuă a industriei de automobile va fi o sarcină mare și pentru Bentley, o sarcină pe care sunt bucuros să mi-o asum împreună cu echipa.

Sunt convins că Bentley va continua să stabilească standarde noi în segmentul de lux în viitor”, a mai adăugat noul CEO al mărcii.

Frank-Steffen Walliser va ocupa noua sa funcție în cadrul Bentley din 1 iulie.

via Bentley

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru