Audi oprește producția la uzina de la Ingolstadt din cauza inundațiilor din sudul Germaniei

de Tiberiu Safta
Marti, 04.06.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi a anunțat că a fost nevoit să oprească producția la uzina sa principală de la Ingolstadt. Producția a fost oprită din cauza inundațiilor abundente care cuprind regiunea sudică a Germaniei.

În aceste momente, regiunea sudică a Germaniei se confruntă cu inundații abundente. Landul Bavaria, acolo unde se află uzinele principale ale celor mai mulți producători germani, este puternic afectat. Din această cauză, Audi a anunțat suspendarea temporară a activității uzinei principale de la Ingolstadt. Acolo sunt produse modelele A3, A4, A5, Q2 și Q6 e-tron.

Din cauza inundațiilor, principalele legături rutiere către uzină se află sub ape. Din fericire, uzina în sine nu a fost afectată, iar muncitorii care locuiesc în afara zonelor inundate beneficiază acum de un regim de lucru flexibil.

Audi nu a anunțat când va fi reluată producția la principala sa uzină. Celelalte fabrici din landul Bavaria nu au fost deocamdată afectate de aceste inundații.

via Profit

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru