Audi introduce ChatGPT pentru mai multe modele fabricate începând din 2021

de Tiberiu Safta
Vineri, 28.06.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi a anunțat că va introduce programul ChatGPT pe mai multe modele ale sale. Chatbot-ul bazat pe inteligență artificială va fi prezent atât la modelele nou-lansate, cât și la anumite modele fabricate începând din 2021.

ChatGPT, cel mai cunoscut program de chat bazat pe inteligență artificială, începe deja să devină o obișnuință și în industria auto. Mai mulți producători au anunțat că vor integra acest sistem în mașinile lor. Printre aceștia se vor număra acum și Audi.

Constructorul de la Ingolstadt va introduce ChatGPT la toate modelele sale care vor fi lansate de acum înainte. Însă, programul bazat pe inteligență artificială își va face apariția și la câteva modele care sunt fabricate începând din 2021. Concret, ChatGPT va fi prezent la toate modelele Audi care sunt dotate cu sistemul multimedia modular MIB 3.

„Odată cu integrarea perfectă a lui ChatGPT în sistemul nostru de comandă vocală, combinăm punctele forte ale ambelor aplicații”, a spus Marcus Keith, vicepreședintele departamentului de dezvoltare a interioarelor, sistemelor multimedia și de conectivitate din cadrul Audi. „Pe lângă o serie de funcții activate prin comandă vocală, clienții noștri vor beneficia de acces simplu și sigur la cunoștințe bazate pe inteligența artificială.

Acesta este pasul următor către o experiență de cea mai bună calitate în habitaclul unui vehicul Audi”, a mai adăugat acesta.

Audi va integra noul program începând din iulie. În cazul Audi, integrarea ChatGPT se va face prin sistemul Microsoft Azure Open AI. Pentru viitoare modele, Audi va integra sistemul Cerence Chat Pro care să reducă decalajul tehnologic dintre sisteme. La final, Audi va integra ChatGPT la toate modelele care folosesc arhitectura electronică E3 1.2.

via Audi

Comentarii (2)

  • Si fiabilitatea cind se va introduce?
    4 0
  • Concret, ce face tot tărăboiul ăsta?
    Bla, bla… o experiență de cea mai bună calitate, aha!
    Mai nou unii căutăm liniște, nici muzică sau radio, doar liniște și hai un audio book bun.
    Ce oferă și nu pot să am pe un smartphone?
    Mă gândesc ca un posesor de Audi, are și un smarthphone.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru