Aston Martin: Noul Vanquish debutează în 2 septembrie. V12 cu 835 CP

de Alexandru Monenciu
Luni, 26.08.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul britanic de automobile a anunțat, prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare, că debutul noului Vanquish este programat pentru data de 2 septembrie.

În urmă cu o săptămână, britanicii de la Aston Martin au publicat un clip cu sunetul noului motor V12 al viitorul model Vanquish. Cu această ocazie, au anunțat și că unitatea va dezvolta 835 de cai putere și 1.000 Nm cuplu.

Acum aflăm și când debutează noul Vanquish. Aston Martin a făcut anunțul prin intermediul rețelelor de socializare și și-a informat fanii că prezentarea va avea loc în data de 2 septembrie.

În ceea ce privește motorul V12, acesta este dezvoltat in-house de Aston Martin. Pentru a-și păstra exclusivitatea, unitatea se va regăsi numai sub capota unor versiuni din gamă, iar producția anuală va fi limitată.

Designul final al noului Vanquish este, încă, necunoscut. Cel mai probabil, va prelua foarte multe detalii estetice de la DB12.

Oricum ar fi, vom afla toate detaliile în data de 2 septembrie.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Aston Martin (@astonmartin)

via Aston Martin

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru