Apollo Speed, cel mai rapid model Gumpert, debuteaza la Geneva

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 12.02.2009
Gumpert va dezvalui la Geneva cel mai rapid produs al sau: Apollo Speed, un supercar ce poate atinge 360 de km/h.

Esential

360 de km/h este viteza maxima a viitorului Gumpert Apollo Speed.

Celebrul constructor de nisa Gumpert se pregateste intens pentru Geneva, premiera nemtilor fiind pana astazi o surpriza totala. Un teaser al modelului ce urmeaza a fi dezvaluit la salonul elvetian a fost insa publicat astazi pe internet, spulberand astfel misterul ce plutea deasupra standului Gumpert.

Surpriza se numeste Apollo Speed si, dupa cum o sugereaza si numele, este un supercar mult mai rapid decat modelul existent pe piata. Gumpert pretinde ca va dezvalui cel mai rapid model din istoria sa, capabil sa atinga o viteza maxima de 360 de km/h.

Noul Apollo Speed va fi propulsat de un motor biturbo cu opt cilindri care va fi disponibil in trei variante de putere: prima va avea 650 de cai si 850 de Nm, a doua 700 de cai si 875 de Nm in timp ce varful de gama va dispune de 800 de cai putere si un cuplu motor de 900 Nm. Cu asemenea resurse sub capota, Gumpert Apollo Speed va fi capabil sa atinga 100 de km/h in 3 secunde si 200 de km/h in 8.9 secunde.

Viitorul Apollo Speed va avea o garda la sol mai mica decat a actualului model si va dispune de o suspensie imbunatatita.

Mai mult, pentru a inspira agresivitate, caroseria noului supercar va fi vopsita in doua nuante, asemeni supercarului Bugatti Veyron. La interior, pasagerii vor fi rasfatati de bestia de 800 de cai cu aer conditionat si sistem multimedia cu DVD.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru