Americanii de la Jeep pregătesc trei SUV-uri noi, inclusiv un Renegade electric

de Alexandru Monenciu
Vineri, 14.06.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Potrivit unor declarații făcute cu ocazia Zilei Investitorilor, americanii de la Jeep intenționează să lanseze trei SUV-uri. Primul dintre ele este un Renegade electric.

Jeep continuă revitalizarea gamei de modele. Potrivit unor declarații făcute cu ocazia Zilei Investitorilor Stellantis, marca americană intenționează să lanseze trei SUV-uri noi, în viitorul nu foarte îndepărtat.

Primul dintre acestea este un Renegade îmbunătățit și care va putea fi comandat într-o versiune cu zero emisii. Acesta va sosi până cel târziu în 2027. Tot atunci vom face cunoștință cu o nouă versiune a modelului Compass.

Despre ultimul dintre cele trei, Jeep nu a spus prea multe. Americanii au precizat doar că va fi poziționat în segmentul D. Așadar, sub Grand Cherokee și alături de Wagoneer S și Recon.

Cu ajutorul acestor trei SUV-uri noi, Jeep vrea ca vânzările globale să crească de la 1 milion la 1.5 milioane de exemplare. Mai mult, americanii vor să își crească cota de piață, în SUA, de la 45% la 85%.

via Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru