Stiri AlpineTour

Marti, 17 Septembrie | AlpineTour | 1 comentariu

Anvelopele din AlpineTour: Continental SportContact 7, pentru condus sportiv și aderență maximă

Mașinile care ne-au însoțit în proiectul AlpineTour au fost încălțate cu anvelope Continental. Pneurile SportContact 7 au fost, de departe, preferatele publicului, mai ales că s-au regăsit pe cele mai puternice mașini din tur. Acum, hai să le cunoaștem mai bine.
Vineri, 13 Septembrie | AlpineTour | 2 comentarii

AlpineTour by Continental: La Sibiu am descoperit incubatorul tehnologiilor Mercedes-Benz

În ultima zi a proiectului AlpineTour am vizitat centrul de cercetare și dezvoltare, și unitatea de producție, pe care Continental le are la Sibiu. Aici, 4.500 de angajați lucrează zi și noapte pentru a produce o gamă largă de componente pentru industria auto. Mercedes-Benz este cel mai important client al lor.
Joi, 12 Septembrie | AlpineTour | 3 comentarii

AlpineTour by Continental: Am căutat Transalpina prin nori și am prânzit alături de un chef celebru

A doua zi din turul nostru dedicat celor mai frumoase șosele alpine din România ne-a adus pe „Drumul Regelui”. Și nu a fost ușor, pentru că am căutat îndelung Transalpina printre nori. O să vă convingă de asta imaginile și rezumatul video al zilei. Ambele apocaliptice. Singurul suport moral: performanțele anvelopelor Continental.
Miercuri, 11 Septembrie | AlpineTour

Prima zi din AlpineTour: aderență maximă pe Transfăgărășan și un bulz la 2000 de metri

Dimineața primei zile din AlpineTour ne-a găsit într-un București sufocat de trafic, pregătiți să pornim într-o aventură de trei zile, alături de Mercedes-Benz și Continental. Prima etapă a aventurii noastre ne-a purtat pe Transfăgărășan, cel mai frumos drum montan din lume.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru