ABT "injecteaza" noul VW Golf GTI cu cai putere

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 10.07.2009
Casa de tuning ABT a dezvoltat un kit de tuning pentru noul Golf GTI. Pachetul contine mai multe modificari vizuale si doua versiuni de putere: una de 260 CP si una de 300 CP.

Esential

300 de cai putere livreaza cel mai puternic pachet instalat de ABT pe VW Golf GTI.

Dupa ce Mcchip a lansat pe piata primul kit de tuning pentru noua generatie Volkswagen Golf GTI, a venit randul celor de la ABT sa dezvaluie propria interpretare a modelului german. Casa de tuning specializata in modelele grupului Volkswagen a pus la punct un bodykit interesant dar si o serie de modificari mecanice, care imbunatatesc performantele hatchback-ului de performanta.

La nivel vizual, GTI impresioneaza prin aspectul agresiv al spoilerelor, prin eleronul montat pe hayon, prin pragurile laterale, prin grila noua si prin extensia spoilerului fontal. Pachetul vizual este completat de un deflector posterior care inglobeaza patru tevi de esapament cromate. Modificari vizibile exista si la interior, ABT incercand sa de o nota mai sportiva si pentru cei care ajung in habitaclul hot hatch-ului.

Pentru motorul TSI de 211 cai, ABT propune doua kituri de performanta, cu puteri diferite: unul de baza, cu 260 de cai si altul de top cu 300 de cai. Entry-level-ul reuseste sa ofere o putere mai mare multumita recalibrarii sistemului ECU in timp ce versiunea de 300 de cai primeste un supraalimentator imbunatatit.

In cazul celui mai puternic pachet, Golf GTI reuseste sa isi imbunatateasca considerabil performantele, sprintul de la 0 la 100 km/h realizandu-se in doar 6 secunde.

Modificarile aduse propulsorului sunt completate de un nou sistem de franare, pentru a struni aportul de putere, si o suspensie coborata cu 30 de mm, pentru o stabilitate imbunatatita.

Comentarii (1)

  • ABT
    Ce frumos e asta!Bravo celor de la ABT stiu sa isi faca foarte bine treaba!!
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru