A patra generație Bentley Continental GT a intrat în producție

de Alexandru Monenciu
Marti, 17.09.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul britanic de automobile anunță că noua generație Continental GT, a patra din istoria acestui model, a intrat în producție. Primul exemplar va face parte, ulterior, din colecția Heritage.

În urmă cu scurt timp, Bentley ne-a făcut cunoștință cu cea de-a patra generație Continental GT. Marea surpriză a fost, desigur, versiunea Continental GT Speed, care vine acum echipată cu un sistem de propulsie plug-in hybrid.

Ansamblul este format dintr-un motor V8 de 4.0 litri și o unitate electrică, dezvoltând în total 782 CP și 1.000 Nm, suficient pentru a atinge 100 de km/h în 3.2 secunde. Autonomia pur electrică ajunge până la 81 de kilometri.

Nu în ultimul rând, cu rezervorul plin și cu bateria încărcată complet, Bentley susține că noul Continental GT Speed are o autonomie maximă de 860 de kilometri.

Acum, noua generație Continental GT a intrat în producție, la uzina din Crewe, acolo unde fiecare exemplar face nu mai puțin de 92 de opriri pe linia de asamblare.

Primul exemplar este vopsit în nuanța exterioară Verde Tourmaline, iar interiorul este finisat în culorile Gri Gravity și Mandarin. Pentru început va îndeplini rolul de mașină de presă, urmând ca mai apoi să fie inclusă în colecția Bentley Heritage.

via Bentley

Comentarii (2)

  • Cum adica alta generatie? Pai arata la fel ca precedentul, cu alte faruri (oribile)
    3 2
  • De acord, ce au vrut cu farurile? Cel mai probabil sunt de la altă mașină, posibil chiar de la altele 2… oribil!!!
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru