Primul trailer pentru noul joc F1 2020: apare în 10 iulie și va include o ediție specială cu 4 monoposturi pilotate de Michael Schumacher

de Daniel Popescu, Foto: Codemasters
Joi, 16.04.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Codemasters a publicat primul trailer pentru jocul F1 2020, care va fi lansat în 10 iulie și va include un posibilitatea de a juca împreună cu un prieten în mod split-screen, dar și o ediție specială cu patru monoposturi pilotate de Michael Schumacher.

Producătorul de jocuri Codemasters a prezentat în această săptămână primele informații despre ediția din acest an a jocului oficial pentru Formula 1.

F1 2020 va include noile circuite din Vietnam și Olanda, iar în modul de carieră vei putea alege să parcurgi un sezon complet de 22 de curse sau sezoane mai scurte de 16 sau 10 curse.

Una dintre noutățile majore este modul "My Team", care îți permite să ai propria echipă în loc să alegi una dintre echipele deja prezente pe grila de start.

De asemenea, Codemasters va reintroduce opțiunea split-screen, prin care prietenii vor putea juca împreună simultan pe același dispozitiv.

Cireașa de pe tort va fi reprezentată de ediția specială Michael Schumacher Deluxe Edition, care va include patru dintre monoposturile cu care Schmacher a concurat pe parcursul carierei sale: Jordan 191 (1991), Benetton B194 (1994), Benetton B195 (1995) și Ferrari F1-2000.

F1 2020 va putea fi achiziționat începând din 10 iulie și va fi disponibil pe platformele PlayStation 4, Xbox One X, PC (DVD și Steam) și, pentru prima oară, pe platforma Google Stadia.

"F1 2020 promite să fie cel mai inovator titlu al seriei de până acum.

Jucătorii noștri vor primi cu bucurie introducerea modului My Team și a posibilității de a alege lungimea calendarului", spune Paul Jeal, directorul francizei F1 în cadrul Codemasters.

Via F1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru