Perez: "Visul meu este să devin campion cu o echipă puternică"

de Daniel Popescu
Marti, 04.08.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sergio Perez consideră că va fi capabil să-şi îndeplinească visul de a câştiga titlul mondial în Formula 1 alături de o echipă puternică.

Sergio Perez concurează în prezent pentru Force India, după ce în 2013 a fost coechipierul lui Jenson Button la McLaren.

Mexicanul nu a reuşit să impresioneze la una dintre cele mai titrate echipe ale Formulei 1, însă este convins că are abilităţile necesare pentru a cuceri titlul mondial alături de o echipă puternică.

"Cu siguranţă, este visul meu. Vreau să devin campion mondial şi caut oportunitatea de a fi în poziţia de a cuceri titlul", a declarat el.

În sprijinul afirmaţiilor sale, Perez afirmă că s-a maturizat în cele două sezoane care au trecut după episodul McLaren şi că au existat puţine curse în care nu a concurat la capacitate maximă.

"Am fost la McLaren cu numai doi ani în urmă, dar în doi ani în Formula 1 creşti din multe puncte de vedere. Am învăţat multe, sunt un pilot mai complet şi sunt sigur că, dacă aş fi avut oportunitatea acum cu o echipă mare, aş putea face treaba. Aşa că sunt încrezător în pilotajul meu. Am avut două sau trei curse pe parcursul anului în care nu am obţinut maximum de la monopost, dar în general cred că am pilotat foarte bine", a adăugat el.

În primele 10 curse ale sezonului, Perez a acumulat 11 puncte în sezonul 2015, comparativ cu cele 24 ale coechipierului său Nico Hulkenberg.

Via F1i

Comentarii (5)

  • Imi place Perez dar pana la a fi campion mai e mult. Prima oara ar trebui sa reusesti sa iti bati coechipierul..
    12 0
  • ovidiu15081982
    vrabia malai viteazu !
    4 1
  • E deja de cativa ani in Formula 1 si e dominat categoric de un coechipier de aceeasi varsta.
    A avut noroc cu acele pneuri care se consumau repede si se potriveau stilului sau de condus
    0 3
  • F1 din 1990
    Cei trei muschetari, asta alaturi de Maldonado si Grosjean, ar putea castiga titlul mondial, dar nu aici baieti.
    2 2
  • si visul lui alonso era sa castige 6 titluri cu ferrari
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru