Perez: "Cu monopostul potrivit aş lupta pentru titlu"

de Daniel Popescu
Luni, 27.04.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sergio Perez susţine că ar putea lupta pentru titlul mondial dacă ar avea la dispoziţie monopostul potrivit.

Esential 5 puncte a castigat Sergio Perez in sezonul 2015
Sergio Perez a obţinut doar cinci puncte în primele patru curse ale sezonului 2015 şi plăteşte tribut unui monopost Force India care a fost dezvoltat cu întârziere.

Mexicanul susţine că adevărata sa valoare este ascunsă de monopostul prea puţin competitiv şi că, dacă ar concura pentru echipa potrivită, ar putea lupta pentru titlul mondial.

"Ca pilot, este foarte frustrant când ştii că, cu monopostul potrivit, poţi câştiga. Sunt sigur că, dacă aş fi avut monopostul potrivit, aş câştiga curse şi aş lupta pentru campionat. În cei cinci ani petrecuţi în Formula 1 nu am avut niciodată un monopost capabil de victorii şi nici măcar unul de podiumuri, dar am urcat pe podium de patru ori. Sper să-mi arăt talentul pentru ca asta să-mi deschidă uşile pentru a ajunge în vârful Formulei 1", a declarat el.

Perez aduce în favoarea declaraţiilor sale argumentul ca în unele curse reuşeşte să-l învingă pe coechipierul său Nico Hulkenberg, unul dintre cei mai bine văzuţi piloţi de pe grila de start.

"Este greu să le explici oamenilor că ai făcut o cursă grozavă când eşti pe nouă sau zece.

Dar când eşti cu două zecimi mai rapid decât coechipierul tău, care este unul dintre cei mai buni piloţi din lume, iar la final eşti la 15 secunde în faţa lui, înseamnă că a fost o cursă excelentă. Evident, pentru oameni este greu să vadă asta din exterior", a adăugat el.

Via Motorsport

Comentarii (5)

  • S-a trezit si mucles...
    14 7
  • Sergio Perez este un pilot destul de talentat dar din pacate pt. el are doua mari defecte:rezultatele din calificari si numarul mare de incidente.Din cauza inconstantei a terminat in spatele lui Button si a lui Hulkenberg in 2013 si 2014 desi a castigat majoritatea duelurilor pe pista cu cei doi
    18 1
  • Ha,ha,ha...
    Ce aberatie,normal ca daca ar avea un monopost de locul 1,probabil ca acolo va fi,dar mai depinde si ce coechipier are...cazul Mercedes! :)
    8 0
  • pana acum Alonso nu a fost mai bun decat Perez la McLaren, referinta - Button
    7 3
  • tu si Massa ...
    5 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru