Michael Schumacher a testat la Nurburgring

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 20.05.2009
Michael Schumacher a efectuat in aceasta saptamana un test de motociclism pe circuitul de la Nurburgring, insa a dezvaluit ca nu este inca pregatit sa concureze intr-o cursa oficiala.

Retras din Formula 1 la finalul sezonului 2006, Michael Schumacher nu a putut ramane departe de sporturile cu motor, orientandu-se spre motociclism.

Desi a avut parte de mai multe accidente, ultimul dintre acestea suferit in luna februarie, septuplul campion mondial al Formulei 1 revenit marti pe circuitul de la Nurburgring pentru a efectua un nou test de motociclism.

"Luni am avut o zi grozava la Nurburgring, o zi intreaga de teste pe motocicleta cu cativa prieteni si oameni de la echipa Holzhauer Racing. Am fost surprins de cat de bine a mers, am revenit imediat la timpii de anul trecut de 1:30", a declarat germanul pe site-ul sau oficial.

Cu toate acestea, Schumacher a marturisit ca nu se simte inca pregatit sa concureze intr-o cursa oficial de motociclism. "Nu ma simt 100% pregatit pentru o cursa. Este o mare diferenta intre teste si 20 de tururi la viteza maxima, dar sunt determinat sa nu ratez cursa de la Nurburgring din cadrul IDM (Campionatul German de Superbike)".

Via | Michael Schumacher

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru