Hamilton şi Rosberg minimalizează şansele la titlu

de Daniel Popescu
Vineri, 23.08.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton şi Nico Rosberg susţin că nu sunt în măsură să lupte pentru titlul piloţilor şi, respectiv, al constructorilor, chiar dacă Mercedes este considerată principala rivală a celor de la Red Bull.

Esential 3 victorii a obtinut Mercedes in ultimele cinci curse
3 pole position-uri consecutive a reusit Hamilton in ultimele trei Mari Premii
Mercedes a obţinut trei victorii şi patru pole position-uri în ultimele cinci Mari Premii, motiv pentru care echipa germană a devenit rapid una dintre favoritele la titlurile mondiale, în ciuda unui debut modest de sezon.

Cursa de la Spa-Francorchamps este considerată esenţială pentru Lewis Hamilton, care în cazul unei victorii poate deveni principalul rival al lui Sebastian Vettel, însă britanicul nu este de aceeaşi părere.

"Am venit la Spa cu dorinţa de a câştiga mai mult ca niciodată, dar trebuie să-mi conserv aşteptările. Avem un monopost bun şi ar trebui să fim competitivi, dar nu cred că sunt principalul rival al lui Vettel în campionat, aşa cum spun unii oameni. Am ajuns aici ştiind că probabil Ferrari a făcut un pas în faţă.

Alonso va fi competitiv, iar Kimi Raikkonen şi Lotus vor munci de asemenea din greu. Simt că monopostul Red Bull al lui Vettel este cel mai rapid, aşa că vor fi dificil de învins, dar nu imposibil", a declarat el într-un editorial publicat pentru BBC.

Nu cred că sunt principalul rival al lui Vettel în campionat, aşa cum spun unii oameni.

Lewis Hamilton
Pilot Mercedes
La rândul său, Nico Rosberg consideră că Mercedes trebuie să îmbunătăţească în continuare performanţele monopostului pentru a putea spera să lupte cu Red Bull pentru titlul constructorilor.

"Am învăţat multe din greşelile noastre şi din problemele pe care le-am avut, iar finalul anului trecut a fost chiar prost, dar încă mai avem până departe. Nu suntem încă acolo unde vrem să fim şi încă nu avem consecvenţă. Cu două curse în urmă a fost Nurburgring şi am avut un ritm de cursă foarte lent. Aşa că ducem lipsă de consecvenţă şi pentru asta forţam", a precizat el.

Via BBC Sport, Autosport

Comentarii (1)

  • Suces Hamilton vreu sa te vad pe pudium. Alonso da e bun dar cind e bine are ghinion
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru