Hamilton: "McLaren trebuie să recupereze decalajul faţă de rivali"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 27.07.2010
Lewis Hamilton urgentează McLaren se recupereze decalajul care o separa de Ferrari şi Red Bull Racing după Marele Premiu al Germaniei.

Chiar dacă se menţine pe prima poziţie în ambele clasamente generale, McLaren nu a fost capabilă să lupte pentru victorie la Hockenheim, acolo unde Ferrari şi Red Bull şi-au disputat primele patru locuri pe tot parcursul weekendului.

În acest context, Lewis Hamilton a admis că echipa sa trebuie să îmbunătăţească rapid monopostul pentru a putea reveni în lupta pentru supremaţie.

"Ferrari şi Red Bull au prins o viteză serioasă. Trebuie să ne întoarcem la tabla de desen, să ne dăm seama unde pierdem şi să încercăm să recuperăm. Am fost puţin mai aproape de ei în cursele recente, dar diferenţa din cursă este acum mai mare. Am făcut tot ce am putut la start, dar ştiam că acela este locul unde pot face ceva pentru a recupera ceva şi am reuşit să câştig două locuri. Dar a fost o cursă foarte dificilă, maşina nu a fost fantastică, iar Ferrari şi Red Bull au fost rapizi", a declarat campionul mondial din sezonul 2008.

Declaraţiile sale sunt sptrijinite de şeful Martin Whitmarsh, care a anunţat o nouă serie de update-uri pentru cursele următoare.

"De aici înainte vom munci cât de mult putem pentru a ne îmbunătăţi poziţiile în ambele clasamente.

Vom continua să dezvoltăm monopostul în săptămânile şi lunile următoare, pentru a aduna cât mai multe puncte la actuala piatra de hotar de 300 de puncte pe care le-am acumulat până astăzi", a precizat britanicul.

Una dintre posibilele explicaţii pentru rezultatele modeste ale echipei McLaren în Germania este legat de noua configuraţie a aripii faţă a rivalilor de la Ferrari şi Red Bull, care permite coborârea acesteia în timpul cursei.

Via | BBC Sport

Comentarii (5)

  • ce sa
    Gaura n-ajunge? o echipa penibila!pacat de buton
    21 22
  • ctlnmihai
    shumy-mania
    spre deosebire de idolul tau Schumi care si-a scos adversarii de pe circuit in 1995 (Damon Hill ) si in 1997 pe Villeneuve ce a facut Hamy pe circuit e apa de ploaie..aici ma refer la smecherii
    8 22
  • ctlnmihai
    shumy-mania
    Am uitat de celebrul team-radio - Let Michael pass din Austria 2002 si de faptul cum l-a tratat Schumy pe Irvine in 1999..Oricum asta e ultimul meu raspuns la adresa ta.. esti slabutz. in comentarii ..Iti ofer date si fapte pe cand tu doar proza si aia de proasta calitate.. Nu -mi mai pierd timpul cu tine
    8 18
  • rayn380
    mda...
    "ce sa

    Gaura n-ajunge? o echipa penibila!pacat de buton"


    Cine vorbeste....un nima-n drum....uita-te matale in curtea Ferrari intai, daca nu sti inca sirul evenimentelor din acest an si pe urma comenteaza......anonimule care-oi fi....
    8 15
  • nelu98
    ham ham
    sa va aud peste 3curse,atunci sa vedeti pe unde se regaseste ham ham [sper in parapeti]]]]]
    10 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru