Romain Grosjean are viitorul asigurat chiar şi în cazul în care ar fi nevoit să părăsească prematur Formula 1. Într-un interviu neconvenţional acordat site-ului oficial al Formulei 1, pilotul echipei Lotus a dezvăluit ce ar face în situaţia în care nu ar mai avea posibilitatea să concureze în Formula 1 în sezonul 2013.
"Nu este niciun secret că am talent gastronomic, aşa că aş încerca să muncesc într-un restaurant şi poate chiar să deschid propriul restaurant într-o zi. Cunosc mulţi bucătari francezi cu stele Michelin şi din fericire pentru mine toţi sunt fani ai Formulei 1, aşa că sunt sigur că aş găsi un loc în care să-mi dezvolt şi mai mult talentul", a declarat francezul de origine elveţiană.
Kamui Kobayashi, pilotul echipei Sauber, a fost la un pas să adopte această strategie la sfârşitul sezonului 2009. După ce Toyota s-a retras din Formula 1, japonezul plănuia să devină bucătar în restaurantul din Tokyo deţinut de tatăl sau, însă în cele din urmă a primit o ofertă din partea celor de la Sauber pentru a rămâne în Formula 1.Un alt pilot care şi-a încercat talentul în domeniul restaurantelor, de data aceasta din punct de vedere al afacerii, a fost Jenson Button. Acesta însă şi-a închis unitatea din localitatea britanică Harrogate la mai puţin de un an după ce a inaugurat-o din cauza condiţiilor economice dificle.
Comentarii (0)