Formula 1: Alpine prezintă o grafică specială pentru etapa din Belgia, inspirată de noul film Deadpool & Wolverine

de Tiberiu Safta
Miercuri, 24.07.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Echipa de Formula 1 Alpine a dezvăluit o grafică nouă înaintea cursei din Belgia. Noua grafică este inspirată din noul film Deadpool & Wolverine.

Înaintea Marelui Premiu al Belgiei, care are loc la Spa-Francorchamps în acest sfârșit de săptămână, echipa franceză Alpine a prezentat o grafică specială pentru monopostul A524. Noua grafică înlocuiește schema de culori tradițională albastră și roz cu o vopsea predominant roșie și cu desene speciale sub forma unor gheare.

Asta pentru că noua grafică este o reclamă la noul film Deadpool & Wolverine, care are premiera chiar astăzi. Actorul care joacă rolul lui Deadpool este Ryan Reynolds, care este și unul din investitorii echipei de Formula 1.

Anul acesta s-a dovedit a fi unul foarte dificil pentru Alpine. Echipa franceză a început sezonul cu cea mai lentă mașină, însă a reușit să urce în clasamentul constructorilor până pe locul 8. Până acum, Alpine are doar 9 puncte adunate în 2024.

Marele Premiu al Belgiei va avea loc în acest weekend. Cursa va începe duminică, 28 iulie, de la ora 16:00, ora României.

via Formula 1

Comentarii (1)

  • Trixie
    La modul cum a abordat Renault ultima prezenta in F1 ca factory team, parca sunt sanse mai mari ca WrexhamFC sa ajunga in Premier League inainte ca actuala AlpineF1 sa-si redobandeasca acea faima care a facut notoriu numele Renault in F1.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru