F1: Kevin Magnussen pleacă de la Haas la finalul sezonului

de Alexandru Monenciu
Joi, 18.07.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Kevin Magnussen și-a anunțat plecarea de la echipa americană Haas, la finalul sezonului actual de Formula 1. Locul său ar putea fi luat de Esteban Ocon, dar informația nu a fost confirmată.

În urmă cu câteva săptămâni, americanii de la Haas au anunțat venirea lui Ollie Bearman la echipă.

Acum, în ajunul Marelui Premiu de Formula 1 din Ungaria, Kevin Magnussen a anunțat că pleacă de la Haas la finalul acestui sezon. Deși informația nu este, momentan, confirmată, locul danezului ar putea fi luat de Esteban Ocon.

Magnussen a petrecut, în total, 7 sezoane la Haas. Cel mai bun sezon al său, la echipa americană, a fost în 2018. A încheiat pe locul 9 în clasamentul general al piloților și a punctat în 11 din cele 21 de etape.

În sezonul actual, danezul a strâns 5 puncte, față de cele 22 ale coechipierului Nico Hulkenberg.

via F1

Comentarii (1)

  • ESTUL nu doarme !
    Fostul sponsor al Haas F1, URALKALI, susține că o rambursare care i se datorează este încă restantă.
    Instanța a confirmat în iunie că Haas avea dreptul de a rezilia contractul de sponsorizare în modul în care a făcut-o și că nu a existat nicio încălcare a contractului.
    Acest lucru însemna că nu trebuia plătită nicio compensație lui Uralkali pentru ceea ce s-a întâmplat.
    Cu toate acestea, s-a decis, de asemenea, că Haas ar putea păstra doar o parte din valoarea sponsorizarii de 13 milioane de dolari care i-a fost plătit pentru acel sezon.

    Prin urmare, Haas a fost obligat să restituie 9 milioane de dolari.
    Mai mult, echipei Haas i s-a cerut să îndeplinească o clauză de sponsorizare din respectivul contract care îi cerea să livreze o mașină de curse din 2021 către Uralkali, monopost care n-a ajuns nici la aceasta ora la URALKALI.
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru