Vergne, eliminat de pe lista candidaţilor la Red Bull pentru 2014

de Daniel Popescu
Joi, 18.07.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Christian Horner a confirmat că Red Bull nu-l mai ia în calcul pe Jean-Eric Vergne pentru înlocuirea lui Mark Webber în sezonul 2014.

Esential 2 este candidatilor pentru cel de-al doilea loc la Red Bull Racing in sezonul 2014
După anunţul retragerii lui Mark Webber din Formula 1 la sfârşitul acestui sezon, Red Bull Racing a afirmat că are în vedere trei candidaţi pentru locul lăsat liber de australian, şi anume Kimi Raikkonen de la Lotus şi cei doi piloţi ai Scuderiei Toro Rosso, Daniel Ricciardo şi Jean-Eric Vergne.

Totuşi, decizia celor de la Red Bull de a-l testa la Silverstone pe Ricciardo a condus la speculaţii cu privire la acest subiect, iar şeful Christian Horner a confirmat pentru SkySports că Vergne nu mai este pe lista candidaţilor.

"Probabil că nu. Aici avem o oportunitate să-l vedem pe Ricciardo, iar el are oportunitatea să testeze pneurile pe un monopost Red Bull. Sigur că amândoi sunt rapizi şi tocmai de aceea am ales să-l punem pe Ricciardo în monopost", a declarat britanicul.

Avem o oportunitate să-l vedem pe Ricciardo, iar el are oportunitatea să testeze pneurile pe un monopost Red Bull.

Christian Horner
Pilot Red Bull Racing
Cu toate acestea, Horner susţine că este prea devreme pentru a lua o decizie cu privire la numele viitorului coechipier al lui Sebastian Vettel, chiar dacă admite că hotărârea va veni până la sfârşitul lunii august.

"Performanţele lui Kimi vorbesc de la sine, mai ales că este şi acum în lupta pentru titlu.

Suntem într-o postură fericită, pentru că nu numai că atragem piloţi fantastici precum Kimi, dar avem şi oportunitatea de a ne uita la tineri pe care i-am crescut precum Ricciardo. Evident, există un interes major pentru acest loc, dar vom lua o decizie mai târziu în această vară", a adăugat el.

Via TheF1Times

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru