Sutil: "Am semnat un contract pentru 2014, dar nu pot spune cu cine"

de Daniel Popescu
Vineri, 22.11.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Adrian Sutil a dezvăluit că a semnat deja un contract pentru sezonul următor, dar nu poate spune cu ce echipă. Cel mai probabil, germanul va rămâne la Force India.

Esential 2007 este sezonul in care Adrian Sutil a debutat la Force India, pe vremea cand echipa se numea Spyker
Force India a precizat joi că va anunţa linia de piloţi pentru sezonul următor în cursul lunii decembrie, însă cel puţin unul dintre locuri pare deja acontat de Adrian Sutil.

Germanul a dezvăluit la Interlagos că şi-a pus deja semnătura pe un contract, însă nu poate spune încă numele echipei.

"Da, ştiu unde voi fi. Există o semnătură undeva, dar politica echipei respective este să nu vorbesc despre asta. Dar sunt fericit. A fost întotdeauna decizia mea dacă semnez sau nu şi de aceea mă simt bine. Depinde de situaţie, uneori ai contract şi nu înseamnă prea mult. Se întâmplă foarte multe lucruri şi acum, dar poate că pentru mine este o situaţie diferită de a altor piloţi. Viaţa merge înainte şi sunt un om fericit", a declarat germanul.

Există o semnătură undeva, dar politica echipei respective este să nu vorbesc despre asta.

Adrian Sutil
Pilot Force India
Sutil a oferit însă cel puternic indiciu că numele echipei este Force India, întrucât a confirmat că va utiliza şi anul viitor motoare Mercedes.

"Cred în tehnologia germană şi ingineria britanică.

Lucrează bine împreună. Dar nu avem nicio dovadă că acest motor va fi cel mai bun, aceasta este o ipoteză pe baza experienţei că Mercedes construieşte motoare foarte puternică. Dar şi Ferrari este un producător foarte bun. Renault are o istorie bogată cu motoarele turbo, aşa că şi ei ar trebui să fie foarte puternici", a adăugat el.

Via Autosport

Comentarii (1)

  • Se zvoneste ca Sutil a semnat cu Sauber pentru anul viitor si va fi coechipier cu Gutierrez, iar Perez va fi alaturi de Hulkenberg la Force India si Lotus se va multumi cu fenomentul Maldonado.

    Maldonado si Grosjean in aceeasi echipa... sper sa nu fie la fel de competitivi ca in 2012. Competitivi la accidente...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru