Sauber vrea să-l păstreze pe Hulkenberg pentru sezonul următor

de Daniel Popescu
Luni, 18.11.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sauber i-a transmis lui Nico Hulkenberg că îi păstrează un loc la echipă pentru sezonul viitor, potrivit presei britanice.

Vreau să obţin un monopost care este capabil să facă ceea ce facem acum, şi anume să câştigăm puncte bune.

Nico Hulkenberg
Pilot Sauber
Nico Hulkenberg este unul dintre cei mai râvniţi pilot în Formula 1 în finalul acestui sezon, ca urmare a performanţelor obţinute la Sauber în a doua jumătate a anului.

Principala sa ţintă este Lotus, care aşteaptă încă finalizarea parteneriatului cu grupul de investitori Quantum Motorsport înainte de a semna o înţelegere, însă germanul are şi alte opţiuni. Potrivit unor informaţii dezvăluite de postul britanic de televiziune SkySports, Sauber i-a transmis deja lui Hulkenberg că îi păstrează un loc la echipă pentru 2014.

Întrebat cum comentează această ofertă, Hulkenberg insistă că nu ştie încă pentru ce echipa va concura anul viitor. "În primul rând vreau să fiu în Formula 1, iar apoi vom vedea. Vreau să obţin un monopost care este capabil să facă ceea ce facem acum, şi anume să câştigăm puncte bune.

În plus, nu m-ar deranja să terminăm ocazional pe podium. Dar cu siguranţă Sauber este una dintre opţiunile posibile", a declarat el.

În plus, Hulkenberg evită să ofere un interval de timp în care îşi va clarifica situaţia pentru anul viitor, deşi anterior anunţase că termenul limită este finalul lunii octombrie.

"Nu este integral decizia mea, sunt dependent şi de câteva răspunsuri din partea altor echipe. Este foarte greu să spun. Nu aş spune nimic despre intervalul de timp pentru că nu ştiu dacă pot respectă un anumit termen sau nu", a adăugat el.

Via SkySports

Comentarii (1)

  • pablo256r
    Sauber l-ar pastra pe Hulk daca cineva i-ar plati salarul. Jenant unde a ajuns F1. Actionari plini de bani si echipe sarace! Du-te Bernie!!!!
    6 20

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru