Noul monopost Sauber a trecut testele de siguranţă impuse de FIA

de Daniel Popescu
Miercuri, 11.12.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sauber a anunţat miercuri că monopostul C33 pentru sezonul 2014 al Formulei 1 a trecut testele de siguranţă impuse de FIA.

Şasiul monopostului C33 a trecut toate testele statice şi dinamice ale forului mondial şi este omologat în mod oficial.

Sauber
Comunicat de presa
Sauber a devenit miercuri prima echipă al cărei nou monopost pentru sezonul 2014 al Formulei 1 a trecut testele de siguranţă ale forului mondial.

Potrivit regulamentului, testul de siguranţă pentru partea din spate a monopostului nu este inclus în testele de omologare şi va fi realizat de forul mondial la o dată ce va fi stabilită ulterior.

"Şasiul monopostului C33 a trecut toate testele statice şi dinamice ale forului mondial şi este omologat în mod oficial. Ca de obicei, testul de siguranţă pentru partea din spate, care nu face parte din omologarea şasiului, va avea loc separat la o altă dată", a precizat echipa elveţiana într-un comunicat de presă.

Sauber a fost şi anul trecut prima echipă care a trecut testele de siguranţă ale forului mondial. Începând din 2012, participarea la testele premergătoare unui nou sezon este condiţionată de trecerea tuturor testelor de siguranţă impuse de forul mondial.

Via Sauber

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru