Maldonado neagă plecarea la Lotus: "Rămân la Williams"

de Daniel Popescu
Vineri, 19.07.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pastor Maldonado susţine că nu negociază semnarea unui contract cu Lotus şi afirmă că vrea să rămână la Williams pentru că este convins de capacitatea de revenire a echipei.

Voi continua aici, mai ales după fabuloasa ştire că va veni Symonds. Performanţele sale vorbesc de la sine şi veţi vedea că Williams va fi din nou competitivă.

Pastor Maldonado
Pilot Williams
Lotus a confirmat recent că negociază cu Nico Hulkenberg semnarea unui contract pentru sezonul 2014, întrucât Kimi Raikkonen ar putea ajunge la Red Bull Racing, iar presa internaţională speculează că pe lista echipei britanice se află şi Pastor Maldonado.

Pilotul din Venezuela insistă însă că nu poartă negocieri cu echipa condusă de Eric Boullier şi afirmă că nu este momentul potrivit să se gândească la sezonul următor.

"Am alte probleme la care trebuie să mă gândesc în afară de anul viitor. Trebuie să fim competitivi din nou şi asta este tot ce contează", a declarat el.

În plus, Maldonado afirmă că îşi doreşte să rămână la Williams şi anul viitor, întrucât este convins că sosirea la echipa a lui Pat Symonds va ajuta echipa să-şi revină după sezonul modest pe care îl traversează în prezent.

"Voi continua aici, mai ales după fabuloasa ştire că va veni Symonds.

Performanţele sale vorbesc de la sine şi veţi vedea că Williams va fi din nou competitivă", a adăugat el.

Maldonado a avut oportunitatea de a evalua în această săptămână noile pneuri furnizate de Pirelli începând cu Marele Premiu al Ungariei, însă critică decizia FIA de a nu permite piloţilor titulari să schimbe setările monoposturilor.

"Nu am putut schimba nimic la monopost. Nimic. Nu ştiu dacă noile pneuri mă vor ajuta să revin la vechiul stil de pilotaj, dar aşa sper. Sincer, avem probleme mai mare cu acest monopost", a încheiat el.

Via Motorsport

Comentarii (1)

  • Grosjean si Maldonado in aceeasi echipa ar fi un cosmar! Echipa de soc! 2 kamikaze :)
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru