Lotus va finaliza parteneriatul cu Quantum Motorsport până la finalul lunii octombrie

de Daniel Popescu
Miercuri, 16.10.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lotus va oficializa parteneriatul cu grupul de investitori Quantum Motorsport până la sfârşitul lunii octombrie, moment în care echipa va putea încheia şi negocierile pentru linia de piloţi.

Totul ar trebui să se clarifice în curând şi imediat ce se întâmplă asta vom bifa căsuţele.

Eric Boullier
Sef Lotus
Lotus a anunţat în luna iunie vânzarea a 35% din acţiuni către un grup de investitori reunit sub numele Infinity Racing. Ulterior, negocierile au stagnat, iar parteneriatul nu a mai intrat în vigoare, lucru care a compromis bugetul echipei, l-a determinat pe Kimi Raikkonen să plece la Ferrari şi a întârziat planurile echipei de a-i alege un succesor.

Totuşi, şeful Eric Boullier a confirmat că parteneriatul va intra în vigoare cel târziu la sfârşitul lunii octombrie, după ce va fi aprobat de consiliul de conducere al echipei.

Singura diferenţă majoră faţă de precedentele informaţii este că Infinity Racing şi-a schimbat numele în Quantum Motorsport pentru a evita orice confuzie cu brandul japonez Infiniti, sponsorul principal al celor de la Red Bull Racing.

"Trebuie să aştept decizia consiliului de conducere.

Totul pare că se îndreaptă în direcţia potrivită, dar până când acordul nu este semnat şi confirmat trebuie să aşteptăm. Totul ar trebui să se clarifice în curând şi imediat ce se întâmplă asta vom bifa căsuţele", a declarat francezul, referindu-se la viitorul coechipier al lui Romain Grosjean şi la confirmarea celor de la Renault ca furnizor de motoare.

Nico Hulkenberg rămâne favorit să concureze pentru Lotus în sezonul 2014, însă pentru acelaşi post se mai luptă piloţi precum Felipe Massa, Pastor Maldonado său Kevin Magnussen.

Via Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru