Lotus riscă să rămână şi fără Hulkenberg, şi fără Maldonado

de Daniel Popescu
Vineri, 22.11.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pastor Maldonado a dezvăluit că negociază cu Sauber şi Force India şi că situaţia financiară a celor de la Lotus l-ar putea îndepărta de britanici, la numai câteva zile după ce Nico Hulkenberg a afirmat acelaşi lucru.

Lotus este o opţiune bună, dar şi Sauber este o opţiune bună, şi Force India este o opţiune bună.

Pastor Maldonado
Pilot Williams
Locul disponibil la Lotus pentru sezonul 2014 a fost râvnit de Nico Hulkenberg şi Pastor Maldonado, însă echipa britanică s-ar putea vedea în ingrata situaţie de a nu semna cu niciunul dintre cei doi piloţi.

La numai câteva zile după ce Hulkenberg a admis că speranţele sale de a semna cu Lotus sunt din ce în ce mai mici, Maldonado a făcut o declaraţie asemenatoare, afirmând că este interesat în egală măsură de Sauber şi Force India.

"Lotus este o opţiune bună, dar şi Sauber este o opţiune bună, şi Force India este o opţiune bună. Au demonstrat că sunt foarte competitivi. la începutul acestui an Force India a fost mai competitiva decât McLaren. Cred că toate aceste echipe au un potenţial bun pentru victor. Ştim cu toţii care sunt locurile disponibile şi vom vedea", a declarat el.

Situaţia celor de la Lotus s-a complicat semnificativ ca urmare a faptului că echipa nu a reuşit nici până în prezent să finalizeze parteneriatul tehnic cu Quantum Motorsport.

Într-o astfel de situaţie, Maldonado era considerat favorit la post datorită sprijinului financiar de 35 de milioane de euro asigurat de PDVSA, însă actualul pilot Williams afirmă că nu şi-ar dori să semneze cu o echipă care nu are bugetul asigurat.

"Situaţia financiară poate fi un factor. Când evaluezi o echipă te uiţi la tot, la situaţia sponsorilor, nu numai la monopost. Sper să am o confirmare cât mai curând, dar nu trebuie să mă grăbesc. Lucrăm la asta. Ar putea fi vorba despre ore, zile sau poate chiar mai mult. Uneori ai nevoie de timp pentru a negocia. Ne-a luat ceva timp, dar este foarte clar că voi fi în Formula 1", a adăugat el.

Via Autosport

Comentarii (2)

  • Mai bine-l vad pe Alonso campion mondial decat sa-l mai vad pe Maldonado in F1!
    9 6
  • Sa-si ia inapoi soferul cu care i-au sabotat pe cei de la Ferrari ....
    5 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru