Hulkenberg: "Lotus trebuie să decidă dacă mă vrea până la finalul lunii octombrie"

de Daniel Popescu
Miercuri, 09.10.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nico Hulkenberg a lansat un ultimatum celor de la Lotus şi spune că până la sfârşitul lunii octombrie vrea să fie informat dacă va concura pentru echipa britanică în sezonul 2014.

Nico Hulkenberg este considerat principalul favorit să-l înlocuiască pe Kimi Raikkonen la Lotus în sezonul 2014, însă echipa britanică a blocat negocierile în aşteptarea finalizării parteneriatului cu grupul de investitori Infinity Racing.

Germanul vrea însă să afle dacă va concura pentru Lotus cel târziu la finalul lunii octombrie, pentru a evita repetarea scenariului din 2010, când a rămas fără echipă după ce Williams a renunţat la serviciile sale după ultima cursa a sezonului.

"Vreau să am o certitudine în privinţa viitorului meu, şi asta nu în noiembrie. Trebuie să se întâmple până la sfârşitul lunii octombrie. Există cu siguranţă un termen limită. Am experimentat căderea în 2010 şi nu vreau să risc să trec din nou prin asta", a declarat el.

Urmareste Automarket
În cazul în care va ajunge la Lotus, aceasta va deveni a patra echipă în cariera de cinci ani a lui Hulkenberg, însă germanul nu este îngrijorat de faptul că nu a rămas la o echipă mai mult de doi ani.

"Nu reprezintă o îngrijorare.

Poate că nu este ideal, dar există şi o parte pozitivă, pentru că poţi merge înainte cu toate lucrurile bune. Sigur că în termeni de consecvenţă nu este cel mai bine, dar mutările se întâmpla din anumite motive, aşa că nu este cazul să pun asta la îndoială", a adăugat el.

Pe lângă Lotus, Hulkenberg este şi în atenţia celor de la Force India, dar nu este exclusă nici varianta de a-şi prelungi contractul cu Sauber.

Via Autosport

Comentarii (3)

  • McLaren deasemenea n-ar trebui sa stea cu mainile in san
    6 1
  • Un pilot prea bun pentru a fi secundul cuiva asa ca se lupta sa-si faca un loc la varf. Mclaren ar fi o foarte buna alternativa.
    8 1
  • Hulkenberg este un pilot care n-are neaparat nevoie de cea mai rapida masina pentru a castiga o cursa, dar ii trebuie totusi o masina buna. Nici cu Sauber nu poate face asta. Imi aduce aminte de Kubica. Mare pacat de Kubica. Formula 1 a pierdut un mare pilot...
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru