Oferta-Rca

Str. Dorel Sibii nr. 10
Arad / Arad

Telefon 0721439500
Web http://www.oferta-rca.ro

Oferta-Rca este un portal de asigurari unde vei gasi cea mai completa oferta de asigurari auto rca si care iti ofera varianta de a alege cel mai bun raport pret-calitate.
Portalul a fost creat pentru a veni in sprijinul persoanelor care isi doresc sa beneficieze de transparenta maxima, sa evite drumurile inutile in oras pentru a verifica preturile de la fiecare societate de asigurari in parte si sa poata compara tarifele rca online, in timp real si a putea alege cea mai buna varianta pentru asigurarea obligatorie auto .

Experienta pe care am dobandit-o incepand cu anul 2005 pe aceasta piata ne-a invatat cat este de important sa gasesti repede ce ai nevoie.

De aceea noi oferim un serviciu online complet:
• oferirea de informatii despre asigurari
• vizualizarea peturilor tuturor asiguratorilor de pe piata
• incheierea asigurarii
• diferite posibilitati pentru efectuarea platii
• livrare la domiciliul sau la o adresa dorita de client
• consultanta in caz de dauna


Utilizand sistemul nostru de comparare a preturilor tuturor asiguratorilor pentru asigurarea obligatorie auto puteti aduce economii importante bugetului dumneavoastra printr-un simplu click pe oferta care va convine. Simplu si usor. Cu adevarat un pas inainte in alegerea unui rca ieftin .

Nici un review.
Categorii: Asigurari auto

Adauga un review

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
Intra in contul tau aici pentru a putea adauga un review