MVM Rent a Car Arad

Aeroport Arad
Arad / Arad

Telefon 0722990870
Web http://www.rentacar-timisoara.eu

Inchirieri auto Arad si Timisoara fara limita de kilometri la cele mai mici preturi. MVM Rent a car Timisoara va pune la dispozitie serviciul de inchirieri auto la preturi ieftine incepand de la 10 euro pe zi pentru masina inchiriata. In acest pret sunt incluse toate taxele necesare ( asigurare obligatorie, asigurare Casco, rovinieta ).
MVM Rent A Car Timisoara sa nascut din dorinta de a va oferi inchirieri auto aeroport Timisoara si Arad inchirieri masini ieftin precum si autoturisme rent a car cu destinatie multipla.
Datorita faptului ca avem un parc auto foarte mare cu masini de inchiriat Timisoara si Arad suntem convinsi ca vom gasi impreuna o masina care sa satisfaca toate nevoie dumneavoastra.
Activam in acest domeniu de inchirieri auto iar prioritarea pentru noi este satisfacerea nevoilor clientilor prin oferirea serviciilor de rent a car in Timisoara si Arad pastrand un raport calitate pret adecvat.
Va punem la dispozitie un parc de masini, autoturisme si microbuze marcile cele mai populare precum Chevrolet, Fiat, Hyundai, Opel, Renault si Ford de clasa mica, medie si mare adaptate nevoilor si necesitatilor fiecarui client, masini intretinute si dotate cu accesoriile necesare, trusa medicala de prim ajutor, triunghi reflectorizant, vesta avertizoare reflectorizanta iar ca extraoptiuni va oferim scaun de copil, navigator GPS sau portbagaj suplimentar montat pe masina.
Masinile pot fii predate in aeroportul international Traian Vuia Timisoara sau aeroportul Arad cat si pe raza orasului Timisoara. Preturile masinilor variaza in functie de sezon, numarul de zile de inchiriere si in functie de tipul masinii inchiriate.
Clientii fideli beneficiaza de anumite gratuitati, kilometri nelimitati sau accesorii gratuite. Indiferent daca sunteti cetatean roman sau strain, persoana fizica sau juridica, nu trebuie decat sa ne contactati si impreuna vom gasi solutia potrivita pentru Dumneavoastra. MVM Auto Timisoara inseamna rent a car pentru orice buzunar.

Nici un review.
Categorii: Inchirieri auto

Adauga un review

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
Intra in contul tau aici pentru a putea adauga un review