DigiSport ignoră F1 de dragul motociclismului

Când DigiSport anunţa cu aproape un an în urmă că va transmite Formula 1 în România în următoarele trei sezoane am primit informaţia ca pe o veste bună.

Principalul motiv a fost că, fiind vorba despre o televiziune de sport, acoperirea mediatică a Formulei 1 în România va fi mult mai bună decât în “epoca” TVR. Şi, într-adevăr, în 2011 am văzut antrenamente libere în direct, am văzut Grila de start, o emisiune dedicată Formulei 1 în special şi sporturilor cu motor în general, am avut doi comentatori profesionişti care ştiu despre ce vorbesc şi am avut transmisii în format HD.

Singura incertitudine a fost modul în care competiţia va fi transmisă din cauza numărului incredibil de mare de competiţii sportive pentru care DigiSport are drepturi. Şi, din păcate, acest lucru s-a văzut deja de două ori: am ratat finalul calificărilor de la Monaco pentru că acestea s-au prelungit peste timpul alocat şi am ‘ratat’ o bună parte din aşteptarea de două ore pentru reluarea cursei de la Montreal. Totuşi, acestea sunt lucruri oarecum de înţeles, întrucât în ambele situaţii calificările şi, respectiv, cursa s-au prelungit peste program.

Ce se va întâmpla însă în acest weekend la Valencia depăşeşte cu mult orice imaginaţie. Nu aş fi crezut niciodată că DigiSport va decide să nu transmită calificările de la Valencia, mai ales că acestea au loc în contextul unei schimbări radicale de regulament care ar putea răsturna cel puţin parţial ordinea pe grila de start. Iar când Red Bull a fost în pole position în fiecare cursă, aşteptările sunt inevitabil foarte mari pentru calificările de la Valencia.

DigiSport a decis că o cursă de Moto2 (atenţie, Moto2, a doua clasă la motociclism, nu MotoGP) este mai importantă decât sesiunea de calificări de Formula 1 de la Valencia. Nu cunosc audienţele sporturilor cu motor de la DigiSport, dar îmi este greu să cred că o cursă de Moto2 are audienţă mai bună decât calificările de F1.

Între timp, pe DigiSport 2 va rula turneul de tenis de la Wimbledon. Băieţii merită felicitări pentru achiziţionarea unor drepturi la care Eurosport a renunţat acum doi ani din cauza costutrilor prea mari, dar şi aici se putea găsi o fereastră de o oră pentru transmiterea calificărilor de F1. Motivul? DigiSport 2 transmite Wimbledon zilnic de la ora 14:00 până seara spre ora 23:00, deci nu cred că era un dezastru, mai ales că nimeni nu ştie ce meci va fi la ora respectivă.

Şi uite aşa, pentru prima oară în 2011, am ajuns să regret transmisiunile fără sare şi piper ale TVR-ului. Din fericire, internetul ne oferă suficiente alternative pentru a nu regreta prea mult decizia celor de la DigiSport.

Etichete:

64 comentarii la “DigiSport ignoră F1 de dragul motociclismului”

  1. radu catalin spune

    eu raman pe BBC si le descarc .nu ma vazut decat Canada cursa pe Digi la spital :P ….. le am pe toate din acest sezon cu tot cu comentariile inainte si dupa BBC Pacat ca se da timp altor sporturi

  2. dmd spune

    @Daniel – Eu tocmai le-am trimis un mail pe formula1@digisport.ro in care le-am explicat de ce F1 e mai importanta decat Moto 2. Daca am fi uniti si toti care ar citi acest mesaj ar trimite un mail prin care ar solicita transmisiunea in direct a calificarilor de la Valencia poate am schimba ceva…poate. Digi se pare ca tine cont de parerile telespectatorilor. Nu ne costa nimic sa incercam!
    Deci – formula1@digisport.ro – exprimati-va nemultumirea fata de atitudinea lor.

  3. Mclaren spune

    Am comentat acum ceva timp ca DigiSport mi se pare ca a cam ingropat Formula 1.
    Inainte aveam un post cu access liber la care il aveam pe Miki cu greselile lui.
    Acum avem un post inchis (numai abonatii RDS) ce nu e in stare sa faca o transmisie decenta si aceleasi comentarii penibile ca si la TVR.
    In plus au promis tramsmisiuni live (ale cursei) si nu s-a mai intamplat nimic.
    Sper sa vad un pachet ceva la UPC unde sa vad formula 1 in afara necodat (totusi urasc sa ma uit la calculator cand am ditamai televizorul in casa). Din noiembrie parasesc aceasta experienta amara numita RCS

  4. ymy spune

    Mi s-a cam parut mie ca baietii astia de la digi sport varza tv, canta cam fals de la o vreme. Ma gandeam ca poate totusi ma insel eu, ca poate sunt eu cam carcotas, dar se pare ca asa e.
    Mare tamtam! Surle si trambite…transmitem, facem, dregem…si la urma, pac, ne lasa cu ochii in soare!
    Foarte bine baieti! Bravo voua! Am sa-mi pun ochelarii de soare si am sa ma intorc la batranul si fidelul RTL! Tot germanii raman oameni seriosi!

  5. Daniel Popescu spune

    @dmd: Daca vor primi 500-1000 de mailuri, cum se intampla in cazul concursurilor de la Grila de start, poate vor lua in calcul. Dar este posibil ca decizia sa nu apartina in mod direct lui Florin Ion sau Antal Putinica.

  6. Daniel Popescu spune

    @Mclaren: Cred ca exagerezi. Transmisiunile sunt decente, iar comentatorii sunt profesionisti. Nu perfecti, dar oricum mult peste Miki&Viki.

  7. BoBoRulZ spune

    S-a mai intamplat saptamana trecuta la antrenamente (nu mai stiu care). Mai erau cam 15 minute pana la final,si dintr-o data apare femeia aia de la stiri si incepe cu: “Bun venit la stirile DigiSport”. Atunci erau antrenamente,dar acum…

  8. Stefan spune

    Intr-un fel, draga scriitorule, spui ca fanii F1 sunt mai importanti decat fanii moto? Sau mi se pare mie.Cred ca totusi cei la de la Digi nu sunt prosti. Difuzeaza, probabil, ce face audienta si ce isi permit sa difuzeze. Si ca sa fim sinceri acum, o cursa de MOTO2, cu vreo 35 de piloti e mult mai palpitanta si mai frumoasa decat una de F1 cu ai sai 12 piloti sau cati sunt, unde depasirile sunt destul de rare. Nu mai ridicati in slavi F1 si va dati loviti ca nush ce echipa a facut un anume lucru, ca nu sunteti actionari pe acolo. Si apropo de asta, de mult nu cred ca am mai gasit un articol pe Automarket despre moto, sa nu mai zic de campionatul mondial. Sau va ocupati doar de 4 roti?..

  9. Daniel Popescu spune

    @Stefan: Spun ca Formula 1 este mai importanta decat MotoGP. De fapt, nici nu vorbim de MotoGP, ci de Moto2. Intreaba pe oricine din presa internationala si iti va da acelasi raspuns.

    Da, Automarket se ocupa doar de chestiile care au patru roti :)

  10. mariusr22 spune

    Si eu am dat un mail. Mi se pare absurd sa dea Moto2 in loc de calificarile de F1.

    Comentariul mi se pare ok. In orice caz mai bun decat M iki Alexandrescu si Victor Bonifaciu. Astia sunt mai tineri, se vede clar ca urmaresc o aplicatie cu timpi real time, un twitter… cai pe care se pot obtine informatii utile.

  11. Eltga spune

    Nu asta ar fi ocazia perfecta sa foloseasca pentru prima data Digi Sport 3? Eu ma asteptam la un weekend plin de motorsport in care sa nu stiu pe canal Digi sa ma uit prima data. Nici sesiunile de Warm up nu sunt transmise sambata.

  12. dmd spune

    Ideea este ca trebuie sa luam atitutine macar noi adevaratii fani F1 si sa nu lasam televiziunile sa faca ce vor ele pe audienta noastra, avand in vedere faptul ca F1 este mai urmarita ca Moto 2 in Romania!

  13. Mclaren spune

    @Daniel
    Pai hai sa facem o comparatie cu ce nu ne placea la TVR.
    – miki nu era atent la cursa. La digi e aproape la fel
    - miki ne vorbea de prietenele pilotilor. La digi se vorbesc de prietenele romance ale unor anonimi
    – miki era balbait in comentarie. Aici parca e un mic + la Digi.
    - miki era la fata locului la majoritatea curselor din europa si la unele din afara (nu ca facea mare diferenta). La Digi nimic
    - miki era cunoscut (ne place sau nu) pe linia boxelor. Digi nimic.

    Raman la idee ca trecerea la Digi a F1 a fost o pacoste a iubitorilor de F1 ce in principiu nu au castigat nimic decat antrenamentele libere. Si din nefericire o mai fie pana in 2013 inclusiv.

  14. Diesel spune

    Am fost din capul locului unul din scepticii care ar fi vrut sa vada F1 la un post national. Asa se intampla cand un post comercial se ocupa de transmisiuni. Si mai e si romanesc. Calitatea nu e un salt fantastic fata de ceea ce aveam, e drept, sunt antrenamentele libere transmise, dar sa nu dai in direct calificarile de F1 asta e deja prea mult. Preferam sa ma uit la antrenamente pe stream dar sa am calificarile live. Eu nu scriu mail-uri. Am telecomanda. N-au decat sa faca audienta prin alte parti.

  15. Jolerto spune

    Parerea mea este cat timp Romania nu are participare la F1 (Grand Prix, piloti, echipa, sponsori), nu avem nevoie de nici un ziarist la fata locului, mai bine aducem calitate la televiziune, si nu difuzam Moto2, dupa ce am platit o suma substantiala pentru preluarea licentei…

  16. eu spune

    VRETI FORMULA 1 DE 4 ORE CA IN CANADA.

    RTL! LONG LIVE RTL.

    F1 CAT VEZI CU OCHII, O ORA INAINTE, O ORA DUPA + CURSA.

    RTL. CU DIGI SA O LASAM MAI MOALE NU SE MERITA.

  17. hakkinen spune

    Eu am contribuit la initiativa lui dmd si am scris si eu un e-mail la ” formula1@digisport.ro“.
    Nu cred ca vor schimba grila de programe pentru noi,dar macar sa afle ca fac o gresala.

  18. dmd spune

    diesel – atitudine romaneasca. De aia nu da tara asta inainte pt ca toata lumea e nepasatoare si zice ” Lasa ba ca merge asa”. In Romania oamenii ca tine decat sa-si ceara drepturile mai bine dau bir cu fugitii sau intorc spatele realitatii. Si eu am telecomanda ca si tine DAR PREFER SA NU RAMAN NEPASATOR LA ATITUDINEA DIGI SPORT.

  19. Raul spune

    usurel baieti. Ca fan al sporturilor cu motor, urmaresc de la JGTC, F1, WRC, WTCC, MotoGP, Moto2 si chiar si cursele de 125cc (viitoarea Moto3) si o cursa, indiferent de sport, mi se pare mult mai importanta decat o sesiune de calificari. Nu ii condamn pe cei de la Digi pentru alegerea facuta, pentru ca as fi facut la fel. P.S. Sincer, F1 e mai mult o telenovela decat un sport adevarat. Incercati macar sa priviti si altceva. PPS. am scris si eu un mail celor de la digi, ca sa mai echilibram situatia

  20. Andrei Alexandru spune

    Eu nu m-am uitat niciodata la Digi dar daca ma uitam murea de ras de prostia celor care comenteaza. Si asta numai si numai pentru ca am citit ce spun cei care se uita la Digi TV. Sincer nu sunt nici impotriva celor de la Digi pentru ca nu ma asteptam sa fie seriosi. Dar pentru ca nu ma uit la ei nu ma afecteaza acest lucru. Din ce am inteles, sunt niste comentatori interesat de parerile fanilor, de cui ii place nu stiu ce pilot, de nu stiu ce note si mai ales de cate email-uri primesc. Din pacate, asta nu inseamna sa transmiti Formula 1 ci inseamna doar o emisiune can can nimic mai mult. Evident, puteau sa fie niste comentatori interesati de cursa in principal, de calitatea comentariilor in secunda si dupa aia de email-uri. Nu de alta dar imi inchipui ce tampiti le trimit email-uri si ce intrebari inutile trebuie sa fie in acele email-uri. Dar fiind niste comentatori din Ro, atata pot.

  21. Diesel spune

    @dmd-Calitatea de “protestatar” roman trebuie sa se vada in alta parte. F1 este doar un sport. Pana la urma le-am trimis un mail ca nu m-am rabdat. Dar, a fi roman, nu inseamna sa scrii email-uri unui post de tv ca sa-ti dea calificari in F1. Sunt mize mai mari, pentru adulti, e drept. Spune-mi i-ai scris lui Basescu astazi?

  22. Diesel spune

    @Andrei Alexandru-asa este. Cand nu ai ce sa spui despre F1 vorbesti despre email-urile unor oameni odihniti. In fine, exista RTL.

  23. dmd spune

    @diesel – Nu mi-o lua in nume de rau. M-am aprins destul de repede. Stiu ca F1 e doar e un sport dar atitudinea digi m-a deranjat. E o chestiune de principiu…stiu sa fac diferenta dar uneori pana si televizunea ignora cererea audientei si face ce vrea cu noi fanii F1 care oricum suntem o comunitate restransa. :)

  24. bvean spune

    @Eltga – se vede ce bine cunosti F1 – nu mai exista de catva ani buni warm-up in F1. Ai scris sa te afli in treaba, ca orice roman care nu stie decat sa critice – RUSINE!
    @restul comentatoriilor – sunteti 90% romani. Scrieti doar sa criticati pe cineva, va place sa fie can-can.
    @DigiSport – felicitari. Ati facut alegerea corecta cu Moto2.
    Un minus este ca se putea transmite pe digisport 2 calificarile in loc de tenis (nu dureaza mai mult de 70 minute) si oricum meciurile de la Wimbledon sunt in reluare.
    @digisport – felicitari pt. cei 2 comentatori – MUUUULT mai profi decat Miki&Viki.

  25. Diesel spune

    @dmd, e ok. Dar sunt zile fierbinti, cu o avanlansa de evenimente care intind nervii romanilor

  26. Eltga spune

    @bvean.. ma refeream la motogp. Am si scris ca ma asteptam la un weekend plin de motorsport nu doar de F1

  27. ctlnmihai spune

    Noi suntem nemulțumiți mereu :D

  28. nelutzu spune

    vor fi duminica in reluare calificarile..la fel cum au fost antrenamentele din canada…pentru inregistrari nu cred ca avem nevoie de digi sport,plus ca nu are farmec cand nu e live,eu nu inteleg cine se uita la atata tenis:-&

  29. noname00 spune

    @bvean – dupa comportament si modul cum vorbesc, comentatorii se vede ca sunt “crescuti cu fotbal”. Si, pentru mine, aici se rezuma totul.

  30. ctlnmihai spune

    Oricum Diesel are dreptate.. Sunt evenimente în țară care ne afectează mai mult decât faptul că Digisport nu transmite în direct calificările de la Valencia :)

  31. Diesel spune

    @ctInmihai-da, din pacate sunt..

  32. schumy1969 spune

    daca cititi comentariile mele anterioare referitoare la digisport am fost intodeauna de partea lor, acum nu mai sunt, din pacate nici mail-urile voaste nu vor fi bagate in seama, am comentat un articol pe situl lor referitor la m.p. europa si comentariul (împotriva digisport) a fost sters.

    acum 2 saptamani anuntau digisport 3 si ca nu vor mai fii transmisii importante netransmise in direct, am intrebat de digi sport 3 si nici macar un raspuns…

  33. DRAKo spune

    La asa ceva chiar nu ma asteptam, desi dupa transmisiunea de la Monaco si Montreal nu pare o mare surpriza. Anul trecut aveam temeri cu privire la transmisiunile de la digi – credeam ca vor intrerupe cursele cu pauze publicitare, lucru care nu s-a intamplat. Asa prost cum era comentariul pe TVR era mai bine pentru ca aveai TVR oriunde si nu erai legat de un TV cu RDS.

  34. Alex spune

    Din cauza ca Ion Florin e nebun dupa motociclism. Sa se spele pe cap, tot BBC ramane baza.

  35. mihaistoian spune

    Imi place atat F1 cat si MotoGP, fiecare are farmecul ei. Le-am trimis si eu un mail celor de la Digi si i-am intrebat de ce nu transmit calificarile macar pe canalul 10TV, care oricum tot al RCS-ului este, iar in ultima etapa de fotbal Liga1 au transmis in paralel meciurile.
    Poate vor face si acum acest lucru.

  36. Stefan spune

    @ daniel popescu- pai atunci ce fel de jurnalist esti tu daca ai ochelari de cal? va agitati aiurea pe aici. zicea cineva mai sus ca f1 e o telenovela..asa si e..iar moto va fi totdeauna mai spectaculoasa decat f1. asta daca nu se intorc masinile din anii 70-80..slabe sanse…iar pt faptul ca va ocupati doar de 4 roti..mai bine taceai…e penibil sa admiti ca un site de genul asta ignora si desconsidera moto…

  37. Edi spune

    Eu sunt un pasionat al ambelor competitii (F1 si Moto GP), iar parerea mea este urmatoarea:
    1. Si eu consider ca e mai importanta cursa GP2 decat calificarile F1. O cursa e o cursa, calificarile ofera doar cateva momente de suspans (finalul celor 3 etape de calificari Q1, Q2 si Q3). E drept, si cursa poate sa fie anosta, dar nu cred ca se poate compara.
    2. Consider insa ca ar fi putut cei de la Digi sa renunte la tenis pentru o ora…la cat tenis se transmite, chiar ca nimeni nu i-ar fi simtit lipsa. Sau, eventual, sa transmite meciul de tenis in reluare…
    3. Este o mare diferenta intre transmisiile TVR1 si DIGI. Cele de la TVR aveau un mare avantaj – ma adormeau foarte repede. Si acum ar fi loc de mai bine, dar efectiv nu se compara in primul rand ca informatii primite in timpul cursei. Miki era bun de informatii tip tabloid…dar nu deosebea niciodata pilotii unei echipe, chiar atunci cand erau in zone complet diferite (macar dupa masinile din jurul lor).

    Este adevarat, in general cursele F1 din sezoanele trecute erau varza, te uitai aproape 2 ore cum se invart oamenii in cerc, fara depasiri (evenimentele majore erau intrarile la boxe si accidentele/abandonurile).

    Insa mie mi se pare mai mare tambalaul decat utilitatea. Evident ca toti cei care scriu aici au acces la internet, deci pot sa vada calificarile pe calculatoare. E drept, nu e la fel…dar pentru cele cateva minute mai palpitante cred ca e destul…

  38. marian spune

    RTL

  39. Diesel spune

    Ion Florin face prea multe gafe in comentariu de f1. Stie putin si spune si mai putin cand comenteaza. Drako are perfecta dreptate. Ma tem c-am picat din lac in put.

  40. Bethurbazal spune

    Eu cred ca nu poti compara o cursa cu niste calificari indiferent de sport. Intr-o lume a sportului plina de evenimente cred ca e normal sa dai intaietate unei curse in detrimentul unei calificari. Cat despre Wimbledon, ce pot sa spun, interesul e mult peste F1. Si aici ma refer la iubitorii acestui sport si mai ales la pariori care joaca in draci pe tenis intrucat acum tenisul e principala tinta a pariorilor. Asa ca va convine sau nu o cursa e peste o calificare. Si pana una alta cursele moto sunt mai spectaculoase si mai stranse decat cele de F1.

  41. westmclaren spune

    Citind toate postarile de pe blog incep sa ma bucur ca nu am schimbat UPC pe RDS. Desi nu inteleg o iota in germana si ma inerveaza ca intrerup transmisia pt reclame, RTL ramane un post de televiziune serios. Sincer, ma asteptam sa intrerupa transmisia din Canada pt cine stie ce emisiuni, dar nu au facut-o si am vazut cursa pana la final. Va doresc putina racoare si sa avem o cursa frumoasa.

  42. Daniel Popescu spune

    @Stefan: Cred ca glumesti. In caz ca nu ai inteles, iti explic inca o data: Automarket.ro, asa cum ii spune si numele, este un site auto. Daca eram un site moto, probabil ne numeam Motomarket.ro.

    E ca si cum i-ai acuza pe baietii de la GSMArena ca nu scriu despre laptopuri, pe principiul ca si telefoanele si laptopurile sunt produse electronice.

  43. dmd spune

    @ Daniel Popescu – Nu stiu de ce te chinui atat sa le dai explicatii. Oricum tipul e Gica contra. Poti sa-i explici de 1000 de ori sau ca unui copil de 2 ani, el tot pe a lui o tine chiar daca a inteles din prima care e profilul Automarket.

  44. Bethurbazal spune

    Ei lasa, nu va mai dati rotunzi ca sunteti site auto ca am vazut destule stiri despre moto pe acest site.

  45. F1-zone spune

    Cei cu preocupari pt doua roti sa-si caute site-uri corespondente. In orice tara civilizata audienta F1 depaseste de departe orice joaca pe 2 roti. Dar suntem in Romanica tara manelei si a liniutelor in miez de noapte.

  46. KaNe spune

    mi-am facut datoria si am dat un mail la cei de la digi!

    @stefan

    Sugestie: cauta-ti un host de moto si meri acolo, aici se discuta despre F1.

  47. Alin spune

    Tot ce-am putut face, am facut: trimis email – macar pe viitor iau altfel de decizii cand vine vorba de situatii similare daca primesc acum suficient feedback de la abonati.

  48. Daniel spune

    Asta e Romania.Digi Sport prefera sa dea niste oameni care tipa pe teren ca maimutle si lovesc o mingie decat sa dea Formula 1,iar in privinta Moto 2 ce sa facem eu tot asat spun ASTA ESTE ROMANIA NOASTRA

  49. Daniel spune

    Ma refer la tenis

  50. Saab83 spune

    Salut, imi poate da cineva un link ca sa vad BBC1 live stream? Se pare ca nu stiu eu sa caut…

    Multumesc!

  51. Mircea Lupu spune

    “diesel” are dreptate, romanii se confrunta in aceste zile cu probleme mai importante (s-ar putea numi vitale pentru aceasta tara), dar as spune ca problemele de la acest nivel, sunt o consecinta a celor mai importante si deriva din lipsa totala de respect fata de cetatenii acestei tari in general, care nu au incotro si sunt si contribuabili. Compania RCS-RDS dupa cate stiu este in atentia Consiliului Europei pentru tentativa de a monopoliza transmisiile radio-tv din tara prin preluarea celor de la UPC. Sunt convins ca in pofida atentionarilor forurilor Europene vor cumpara UPC-ul si sa vedeti atunci dispret, pentru prostul care plateste. Bineanteles ca se puteau gasi alternative dar nu se doreste asa ceva. Intr-o tara condusa in ritm de manea, Gigi, Borcea si Mitica sunt la mare pretuire. Nu cred ca politica firmei este studiul audientei ci mai degraba manipularea.

  52. El Sol spune

    @Mircea: “Bineanteles”-ul tau se scrie cu î din i. Adica Bineinteles. Lupul moralist.

  53. Mihai spune

    Si uite asa ajung sa invat germana de pe RTL…

  54. spawnn spune

    E clar o mare gresala a celor de la digi. Toti inaptii ajung in pozitii de conducere in tara asta. Ce era asa greu sa dai calificarile pe 10tv. Ce daca nu era HD chiar daca se gaseau exemplare in tara care aveau ceva de zis. Eu nu sunt impotriva nici unui sport. Imi place orice sport.
    Cat despre comentatorii de la digi pt F1 sunt ok. Am ascultat mult timp si comentarile celor de la BBC si RTL(la astia jumatate din cursa e reclama) si sunt ok. Oricum ar fi de tot rasul daca nici BBC care transmite F1 intr-o tara cu traditie si care investeste de nu stiu cate ori mai multi bani sa nu o faca la cel mai inalt standard.

  55. Mircea Lupu spune

    Draga “El Sol”, s-ar putea sa ai dreptate, nu sunt un erudit in lingvistica, dar sper ca ai sesizat ca nu aceasta era problema, aici se discuta despre altceva. Iti multumesc pentru intelegere.

  56. KalEl spune

    DECI ACUM, la ora 14:27 e cursa de MOTO2. CE NAIBA DAU DE LA 15:00 ?!?!?!?!?!?!?!?! grila de start ?!?!?

  57. Petrica spune

    Are cineva un link pentru a vedea F1 la RTL ?

  58. emerson spune

    Pe vremuri (prima parte a anilor ‘90) pe EUROSPORT se manca F1 pe paine. Transmisiile incepeau de joia premergatoare cursei, cu comentarii, rezumate, detalii tehnice,etc,etc,cu antrenamente,calificarile de vineri si sambata, warm up-ul de Duminica, cursa, urma reluarea cursei, rezumate cu comentarii si interviuri pana miercurea urmatoare cursei… Comentatori…tineti-va bine… John Watson,fostul pilot si Ben Eduards… La momentul accidentului lui Senna, pe Eurosport era reclama…ce ironie!!! Si totusi…ce vremuri!

  59. daniel spune

    incercati RTL acolo unde aveti cam 4 ore de f1,nu mai vb de cursa de la Monte Carlo acolo unde transmisiunea incepe la ora 10 si se termina la ora 18

  60. daniel spune

    poate sa mi spuna si mie cineva cum as putea vedea cursa in reluare?

  61. IonutIT spune

    Eu am renuntat la a ma uita la F1 pe posturile romanesti inca de cand cei de la BBC au cumparat drepturile de transmisie celor de la ITV. Urmaresc cu strictete transmisiunile BBC live (de la practice si pana la F1forum de dupa cursa) pe BBC iplayer cu un abonament modic de 9$ pentru un VPN in UK ce-mi permite vizualizarea tuturor posturilor TV de la BBC si cu PC-ul legat la TV. Am ales asta pentru ca si “de pe net” nu exista o constanta in a gasii cursa de “downloadat”.

    Asa nu trebuie sa-mi bat capul. Vad totul live, si chiar daca nu apuc, toate emisiunile BBC sunt disponibile pe iPlayer timp de 7 zile (inclusiv sa le downloadez cu iPlayer Desktop).

    Recomand tuturor solutia asta. 9$/luna nu-i exuberant si VPN-ul poate fi folosit si in alte scopuri.

  62. rts spune

    in opinia mea,moto gp are audienta mult mai mare decat formula 1,tocmai pt ca este mai spectaculos decat f1 care e ceva destul de plictisitor. mai mult de atat,pt f1 exista alternativa rtl dar pt moto gp doar net-ul! eu sunt pentru transmiterea moto gp.

  63. EU EUGEN spune

    (radu catalin spune
    June 23rd, 2011 la 1:28 pm

    eu raman pe BBC si le descarc .nu ma vazut decat Canada cursa pe Digi la spital :P ….. le am pe toate din acest sezon cu tot cu comentariile inainte si dupa BBC Pacat ca se da timp altor sporturi)

    Raspuns: Prietene sa stii ca nu prea pot sa spun ca automobilismul sau motociclismul este sport, dar cel in care alergi, arunci, sutezi, sari,etc. as putea spune cu mana pe inima ca ala chiar este sport!
    La ce numesti tu sport este mai mult un exces de arenalina pe care vrei tu sa-l elimini!… Partz!

  64. Darius spune

    Cred ca Alonso va pleca foarte bine si va castiga