Se cauta nume pentru monopostul Mercedes

Publicatia germana Bild a dezvaluit miercuri numele viitorului monopost al echipei Mercedes GP: Mercedes-Petronas RB1. Nu stiu cat de reale se vor dovedi informatiile in cele din urma, insa pe langa faptul ca acest nume este foarte lung ridica si doua probleme:

  • Mercedes-Petronas se poate prescurta in MP, acronim care reprezinta o parte semnificativa din numele utilizat in prezent de McLaren Mercedes, respectiv MP4-25.
  • RB este un acronim utilizat in prezent si de Red Bull Racing, iar aici confuzia ar fi si mai mare, pentru ca in 2010 ar urma sa existe un monopost RB1 si unul RB6.

Sunt perfect de acord ca Petronas trebuie, intr-un fel sau altul, sa fie prezent acolo (daca asa specifica intelegerea), iar contributia lui Ross Brawn este la randul ei semnificativa. Insa Mercedes GP ar trebui sa gaseasca un nume pe cat de semnificativ pe atat de diferit fata de cele utilizate de restul echipelor.

Care dintre voi se incumeta sa vine cu o propunere decenta pentru germani? Eu unul propun ceva simplu: MB1 (Mercedes-Brawn-1).

Etichete:

12 comentarii la “Se cauta nume pentru monopostul Mercedes”

  1. cti97 spune

    MBP1 – Mercedes-Brawn-Petronas
    sau
    BMP1 – Brawn-Mercedes-Petronas

  2. scuderia spune

    mda…MB1- dar majoritatea se gandesc Mercedes-Benz…. eu as propune BB 001 (Brawn-Benz)

  3. Flavius spune

    MBGTP – Mercede-Benz German Team Petronas

  4. Daniel Popescu spune

    Varianta lui cti97 pare cea mai buna, pentru ca include si numele sponsorului. MBGTP pare prea lunga pentru a fi retinuta cu ususrinta de fani. Asteptam propuneri in continuare :)

  5. bogdan spune

    MPRB

  6. mobius spune

    Varianta lui cti97, BMP1, mi se pare cea mai buna.

  7. ally_great spune

    MB01 parca suna cel mai bine, pentru ca denumirea oficiala a echipei (aici se include si sponsorul) cred va fi ceva de genul : Petronas Mercedes Brawn GP

  8. alkoolikus spune

    Toate masinile de curse Mercedes au purtat indicativul W, incepand din perioada 1909-1914, continuand cu epoca interbelica(W125, W154, W165) si continuand cu cei doi ani din f1(1954-1955), deci sa ne asteptam la ceva asemanator

  9. goppo spune

    sa-l boteze MS1 in cinstea lui Michael Schuamcher

  10. Daniel Popescu spune

    goppo, la o chestie de genul asta chiar nu m-am gandit :)

  11. Catalin spune

    fix la varianta lui cti97 ma gandeam si eu, dar vazand a mai scris userul alkoolikus mi-a venit in minte inca o posibila denumire WMP-1 sau de ce nu sa continue cu numele folosit anterior ex: W170

  12. octav spune

    Made to Win, MW01, suficient de bun? Are si W, are si M de la Mercedes, ce ar mai trebui?